Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm3,5"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto TomTom Start2 1 Foto TomTom Start2 2 Foto TomTom Start2 3 Foto TomTom Start2 4 Foto TomTom Start2 5 Foto TomTom Start2 6 Foto TomTom Start2 7

Inleiding

De TomTom Start2 volgt de populaire TomTom Start op. Net als het originele model biedt de Start2 een eenvoudig en toegankelijk menu dat ook makkelijk te bedienen is als je niet heel vaak met een navigatiesysteem werkt. De TomTom Start2 is voorzien van een 3,5-inch touchscreen-display, geavanceerde rijkstrookaanwijzingen, flitslocaties en 2GB intern geheugen. Nieuw is dat straatnamen nu worden uitgesproken. Tevens wordt TomToms IQ Routes-technologie ondersteund. Met deze techniek wordt de snelste route naar je bestemming berekend. Optioneel is de Start2 te voorzien van TMC-technologie voor file-informatie onderweg; optioneel zijn er ook "StartSkins" voor verkrijgbaar. Dit zijn verwisselbare hoesjes (met bijpassende tasjes), zodat je je navigatiesysteem ook van een ander kleurtje kan voorzien. Standaard wordt de TomTom Start2 geleverd in het wit of zwart en met kaarten van de Benelux (Regional) of van 42 Europese landen (Europe). Tegelijkertijd met de Start2 werd de TomTom XL IQ Routes2 uitgebracht. In mei 2011 is de Start-serie verder uitgebreid met de TomTom Start 20 en de TomTom Start 25.

Apparaat & afmetingen

De TomTom Start2 is een eenvoudig en toegankelijk navigatiesysteem met een gewicht van 125 gram. De afmetingen van de navigator zijn 9,40 x 8,10 x 2,00 centimeter. De TomTom Start2 is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Hardware en bediening

De TomTom Start2 is voorzien van een 3.50\" touchscreen (320 x 240 pixels). Geavanceerde opties als een TMC-ontvanger, bluetooth-ondersteuning of een fm-zender zal je tevergeefs zoeken. De TomTom Start2 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De Start2 wordt geleverd met kaarten van de Benelux. TeleAtlas levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen TomTom Start2

Van de TomTom Start2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De TomTom Start2 is door 6bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,6. Lees in het TomTom Start2 testoverzicht de testen

Specificaties TomTom Start2

Algemeen
ProductTomTom Start2
Aankondiging2010
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

Gewicht125 gram
Afmetingen94,0 x 81,0 x 20,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm3,5"
Resolutie320 x 240px
Software
KaartenBenelux
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingNee