Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 2.3
Opslag MB
Scherm4,0" (275 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Sony Xperia P 1 Foto Sony Xperia P 2 Foto Sony Xperia P 3
De Sony Xperia P is een gebruiksvriendelijkere uitvoering van de Xperia S, met een beter design en een aantrekkelijkere prijs. Hoewel de specificaties niet superfantastisch zijn en het nog wachten is op een Android 4.0-update, is het een prima telefoon. Hoogtepunten zijn het degelijke scherm en de uitstekende camera. Maar als je meer geld hebt te besteden, is de HTC One Seen betere keuze.
pcadvisor.co.uk | februari 2012

De Sony Xperia P heeft veel high-end specificaties en is een van de indrukwekkendste modellen in zijn prijsklasse.
techradar.com | februari 2012

De Sony Xperia P roept gemengde gevoelens op. Het scherm is helder en de camera is degelijk, maar tegenover staan enkele softwaregebreken, designproblemen en het ontbreken van de laatste Android 4.0-editie.
cnet.co.uk | februari 2012

De Sony Xperia P heeft een fraai design, maar stelt teleur door een oude Android (2.3)-versie en een slechte accuduur. Binnenkort volgt wel een Android 4.0-update, maar de accuduur blijft een probleem.
pocket-lint.co.uk | februari 2012

De Sony Xperia P is klein, slim en biedt prima mogelijkheden, maar helaas wordt hij overschaduwd door de Sony Xperia S.
t3.com | februari 2012

De Sony Xperia P is een indrukwekkende mid-range Android-smartphone met een degelijke camera. Daarbij belooft Sony ook nog deze zomer een Android 4.0-upgrade uit te rollen.
reghardware.co.uk | februari 2012

De Sony Xperia P is een compactere variant van de Xperia S. Ondanks het kleinere formaat heeft het toestel bijna alle functionaliteiten die zijn grote broer ook heeft. Alleen de accuduur is teleurstellend.
mobilechoiceuk.com | februari 2012

De Sony Xperia P ziet er fraai uit, is goed gebouwd en biedt een uitstekende serie kernfunctionaliteiten, inclusief een dual-core processor, een 8-megapixel camera en een helder display. Extra's zijn microHDMI-connectiviteit en NFC-support. Het toestel is niet perfect, maar het is wel een compacte en capabele Android-smartphone.
trustedreviews.com | februari 2012