Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie16,3 megapixel
Zoom21x
Scherm4,8"
WiFi
Foto Samsung Galaxy Camera 1 Foto Samsung Galaxy Camera 2 Foto Samsung Galaxy Camera 3 Foto Samsung Galaxy Camera 4
De Samsung Galaxy Camera is een frisse en succesvolle vernieuwing voor wat een compactcamera kan zijn. Het is een prima toestel voor iedereen die foto's wil maken zonder vast te zitten aan de resoluties en fotokwaliteit van smartphones. Ook de prijs is - gezien de specs en functionaliteiten - redelijk. Het is de beste Android-camera tot op heden, die de concurrentie niet snel zal overtreffen.
cnet.co.uk | augustus 2012

De Samsung Galaxy Camera combineert goed de functionaliteiten van een Android-apparaat met camera-opties. Maar als eerste generatie Galaxy Camera-apparaat is er nog ruimte voor verbetering.
pcmag.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Camera is een Android-camera waarmee je uitstekende foto's maakt, die je vervolgens draadloos kan delen. Het lompe design en het ontbreken van 4G-support zijn echter teleurstellend.
laptopmag.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Camera biedt een combinatie van een 16-megapixel sensor, een 21-voudige optische zoom, draadloze connectiviteit en het Android-besturingssysteem. Daardoor is dit model zowel geschikt voor gadgetfanaten als enthousiaste fotografen. Maar waarschijnlijk is dit wel een eerste generatie product - binnen niet al te lange tijd zullen we waarschijnlijk compactere camera's zien met enigszins betere/grotere sensors, verwisselbare lenzen en de mogelijkheid om direct verbinding te maken met Dropbox.
t3.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Camera is niet de beste compactcamera op de markt, maar wel een van de leukste en gebruikvriendelijkste. De beeldkwaliteit is goed, veel beter dan van de gemiddelde smartphone - en vrijwel zo goed als van veel populaire compactcamera's die momenteel op de markt zijn.
techradar.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Camera is een ambitieuze poging om een digitale camera en een smartphone samen te voegen. Als camera is het toestel degelijk met een verreikende zoomlens en een degelijke (maar geen uitmuntende) verlichte CMOS-sensor. Zoals je kan verwachten bij een eerste generatie model als de Galaxy Camera is echter niet alles perfect. De accuduur en beeldkwaliteit hadden bijvoorbeeld beter gekund.
trustedreviews.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Camera is een bijzonder alternatief voor een reguliere compactcamera, vooral als je snel en ongecompliceerd foto's wil maken en deze meteen online verder wil bewerken. Waarschijnlijk moet je daardoor wel extra kosten maken voor een data-abonnement. De fotokwaliteit is degelijk, maar veel goedkopere compactcamera's bieden op dit gebied betere prestaties voor minder geld.
cnet.de | augustus 2012

De Samsung Galaxy Camera (EK-GC100 WiFi) combineert de functionaliteiten van een Android-toestel met die van een camera behoorlijk goed, waardoor je direct foto's en video's op internet kan plaatsen. Maar het is ook een eerste generatie model, waarbij nog ruimte is voor verbetering.
pcmag.com | augustus 2012