Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 10
Opslag MB
Scherm6,5" (270 ppi)
Camera48,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy A21s 1 Foto Samsung Galaxy A21s 2 Foto Samsung Galaxy A21s 3

Inleiding

De Samsung Galaxy A21s is in juni 2020 aangekondigd en heeft een adviesprijs van rond de 200 euro tijdens de introductie. De Galaxy A21s is aan de voorkant voorzien van een 6,4 inch HD+ Infinity O-scherm. Hiermee zijn meespelende kijkervaringen gegarandeerd. Zeker in combinatie met de langwerpige beeldverhouding van 20:9 én de Dolby Atmos speakers. Bovendien is de A21s uitgerust met een duurzame 5000 mAh-batterij en krijg je bij het toestel een 15 Watt-oplader. Hiermee is uren aan de oplader liggen verleden tijd en kun je zonder zorgen eindeloos genieten van je favoriete series, video’s en games. Om te zorgen voor onbekommerd gebruiksgemak is de Galaxy A21s uitgerust met de One UI-interface en kun je het toestel beveiligen met gezichtsherkenning, een vingerafdruksensor én wachtwoord. Zo weet je zeker dat jouw gegevens nooit in verkeerde handen vallen.

Quad camera

De A21s heeft een viervoudige cameramodule. De hoofdcamera is maar liefst 48 megapixel. Daarnaast tref je op de achterkant een 8 megapixel Ultra Wide camera. Hiermee is het vastleggen van adembenemende vergezichten altijd een succes. Voor close-up foto’s heeft het toestel een 2 megapixel-dieptesensor. Deze is ideaal voor het fotograferen van vrienden en familie, mooie gerechten en alle andere details in je leven. Zeker als je de Live Focus-functie gebruikt. Hiermee realiseer je bokeh-effecten door het onderwerp en de achtergrond afzonderlijk vast te leggen. Foto's een persoonlijke touch geven? Je kunt verschillende filters en stempels kiezen, of gebruik Live stickers op basis van gezichtsherkenning.

Besturingssysteem Samsung Galaxy A21s

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 10 biedt een aantal verbeteringen en veranderingen ten opzichte van de vorige versies. Wat direct in het oog springt is het ontbreken van de terug-toets. Google kiest bij Android 10 voor navigatie middels gebaren. Als je in het donker wel eens je telefoon raadpleegt is de nieuwe Dark theme een uitkomst. Deze modus kan je in het snelmenu aanzetten en zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor een donkere achtergrond in je complete systeem. In Android 10 krijg je verder meer controle over de permissies die je een app geeft. Zo kan je bij het delen van je locatie nu instellen dat een app alleen je locatie mag gebruiken op het moment dat de app actief is. Het deelmenu, om bestanden of links met anderen te delen, is ook verbeterd én veel sneller. In Android 10 komt het deelmenu direct tevoorschijn. Als je Facebook Messenger gebruikt hebt je al een keer de zogenaamde Bubbles UI gebruikt. Het is een gemakkelijke manier om middels een zwevende ronde snelkoppeling te mutitasken. Het is een handige methode om een gesprek gaande te houden, terwijl je ondertussen met iets anders bezig bent. Google biedt deze snelkoppelingen nu standaard aan app-developers aan. Reken er dus op dat je deze manier van navigeren steeds vaker gaat zien. Google gaat de Bubbles UI gebruiken voor Hangouts en Berichten.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy A21s

De goedkoopste Samsung Galaxy A21s kost op dit moment (los) € 189,00. Kijk in het Samsung Galaxy A21s prijzenoverzicht voor alle actuele Samsung Galaxy A21s aanbiedingen. De Samsung Galaxy A21s is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,5. Lees in het Samsung Galaxy A21s testoverzicht de test

Specificaties Samsung Galaxy A21s

Algemeen
ProductSamsung Galaxy A21s
Aankondiging2020
Verkoopstart2020
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen163,7 x 75,3 x 8,9 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen5.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 10
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid8 core (max 2 GHz)
RAM3 GB
Uitbreidbaar
Opslag32 GB + microSD
Scherm
Scherm6,5" (270 ppi)
Resolutie720 x 1.600px
SchermsoortAMOLED
Verstevigd glass
Camera
Camera48,0 megapixel
Aantal camera's4
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera13,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid
DualSIM
VerbindingUSB-C