Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 10
Opslag MB
Scherm6,5" (259 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy A02S 1 Foto Samsung Galaxy A02S 2 Foto Samsung Galaxy A02S 3 Foto Samsung Galaxy A02S 4 Foto Samsung Galaxy A02S 5 Foto Samsung Galaxy A02S 6

Inleiding

De Samsung Galaxy A02S is tegelijk aangekondigd met de Samsung Galaxy A12. Beide toestellen hebben een 6,5 inch HD+ Infinity-V display en een grote 5,000 mAh-batterij. Beide smartphones laden bovendien supersnel op (15W fast-charging). De Galaxy A02S heeft een 13 MP hoofdcamera en een 2 MP dieptecamera. Een 2 MP macrocamera zorgt voor goede foto's van erg dichtbij. Het toestel is zowel in het wit als in het zwart verkrijgbaar.

Besturingssysteem Samsung Galaxy A02S

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 10 biedt een aantal verbeteringen en veranderingen ten opzichte van de vorige versies. Wat direct in het oog springt is het ontbreken van de terug-toets. Google kiest bij Android 10 voor navigatie middels gebaren. Als je in het donker wel eens je telefoon raadpleegt is de nieuwe Dark theme een uitkomst. Deze modus kan je in het snelmenu aanzetten en zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor een donkere achtergrond in je complete systeem. In Android 10 krijg je verder meer controle over de permissies die je een app geeft. Zo kan je bij het delen van je locatie nu instellen dat een app alleen je locatie mag gebruiken op het moment dat de app actief is. Het deelmenu, om bestanden of links met anderen te delen, is ook verbeterd én veel sneller. In Android 10 komt het deelmenu direct tevoorschijn. Als je Facebook Messenger gebruikt hebt je al een keer de zogenaamde Bubbles UI gebruikt. Het is een gemakkelijke manier om middels een zwevende ronde snelkoppeling te mutitasken. Het is een handige methode om een gesprek gaande te houden, terwijl je ondertussen met iets anders bezig bent. Google biedt deze snelkoppelingen nu standaard aan app-developers aan. Reken er dus op dat je deze manier van navigeren steeds vaker gaat zien. Google gaat de Bubbles UI gebruiken voor Hangouts en Berichten.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy A02S

Van de Samsung Galaxy A02S staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Galaxy A02S beschikbaar.

Specificaties Samsung Galaxy A02S

Algemeen
ProductSamsung Galaxy A02S
Aankondiging2020
Verkoopstart2020
Design
Kleuren

MassaNee
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartOnbekend
Accuvermogen5.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 10
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 450
Kloksnelheid8 core (max 1,8 GHz)
RAM3 GB
Uitbreidbaar
Opslag32 GB + microSD
Scherm
Scherm6,5" (259 ppi)
Resolutie720 x 1.520px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Aantal camera's3
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera5,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid
DualSIM
VerbindingUSB-C