Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Resolutie18,0 megapixel
Zoom30x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Panasonic DMC-TZ60 1 Foto Panasonic DMC-TZ60 2 Foto Panasonic DMC-TZ60 3 Foto Panasonic DMC-TZ60 4 Foto Panasonic DMC-TZ60 5 Foto Panasonic DMC-TZ60 6 Foto Panasonic DMC-TZ60 7
De Panasonic Lumix DMC-TZ60 biedt dezelfde beeldkwaliteit als higher-end compactcamera's of als compacte systeemcamera's, maar de balans tussen prestaties en prijs is wel prima in orde.
pocket-lint.co.uk | januari 2014

De Panasonic Lumix TZ60 is een van de beste keuzes als je op zoek bent naar een reiscamera met een lange zoom die in je broekzak past.
trustedreviews.com | januari 2014

De Panasonic DMC-TZ60 is een uitstekende allround-camera voor beginners en een solide backup-camera voor ervaren fotografen. De beeldkwaliteit is uitstekend en de toevoeging van een handmatige controlering is erg prettig. We hadden alleen liever gezien dat Panasonic het touchscreen van het voorgaande model had behouden in plaats van het toevoegen van een kleine viewfinder.
t3.com | januari 2014

De Panasonic DMC-TZ60 is een veelzijdige camera die ideaal is voor op reis, of dat nu een plezierreisje of een zakelijke reis is. Dankzij de lange zoom en het grote focale bereik zal de camera zowel beginnende als ervaren fotografen aanspreken.
techradar.com | januari 2014

De Panasonic Lumix DMC-TZ60 (ook bekend als DMC-ZS40) is een compactcamera met een 30-voudige zoomlens, een geintegreerde viewfinder en een RAW-opnamemodus, maar het prijskaartje is hoog.
pcmag.com | januari 2014

De Panasonic DMC-TZ60 is de degelijkste compactreiscamera van de huidige generatie dankzij een 30-voudige zoom, maar de beeldkwaliteit kan beter.
cameralabs.com | januari 2014

De Panasonic DMC-TZ60 (DMC-TZ61) overtuigt als compacte reiscamera met uitstekende specificaties en veel high-end functionaliteiten. Hoogtepunten zijn ondersteuning van WiFi, GPS en het intuitieve bedieningsconcept. Gezien de kleine beeldsensor, is de beeldkwaliteit uitstekend. Voor zijn prijs een degelijke camera.
cnet.de | januari 2014