Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Resolutie16,3 megapixel
ZoomNee
Scherm3,0"
WiFi
Foto Olympus OM-D E-M1 1 Foto Olympus OM-D E-M1 2 Foto Olympus OM-D E-M1 3 Foto Olympus OM-D E-M1 4 Foto Olympus OM-D E-M1 5
De Olympus OM-D E-M1 biedt fantastische beelden (zelfs bij weinig licht), ongelooflijke snelheid en een veelheid aan high-end functionaliteiten. Het is daarmee een van de beste Micro Four Thirds-systeemcamera's op de markt.
pcmag.com | september 2013

De Olympus E-M1 levert indrukwekkende specificaties, een fantastische bouwkwaliteit en dezelfde of betere beeldkwaliteit als andere compacte systeemcamera's op de markt. Door deze combinatie is de E-M1 niet alleen een van de beste systeemcamera's, maar ook een van de beste algehele camera's die momenteel verkrijgbaar zijn.
trustedreviews.com | september 2013

De Olympus OM-D E-M1 is gelukkig niet alleen stijl en geen substantie. Deze systeemcamera levert hoge kwaliteit, correct belichte afbeeldingen met veel detail, goede kleuren en een goede ruisonderdrukking. De foto's zien er naturel en scherp uit en hoewel er bij de lage ISO-instellingen ruis te zien is, is het niet storend en alleen echt zichtbaar als er 100 procent on-screen naar op zoek bent.
techradar.com | september 2013

De Olympus OM-D E-M1 is zonder twijfel een knap staaltje techniek. Dit is de compacte systeemcamera met de volledigste functionaliteiten, de beste allround prestaties en de fraaiste retro-look op de markt.
pocket-lint.co.uk | september 2013