Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSSymbian Belle
Opslag MB
Scherm4,0" (184 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Nokia 808 PureView 1 Foto Nokia 808 PureView 2 Foto Nokia 808 PureView 3 Foto Nokia 808 PureView 4 Foto Nokia 808 PureView 5
De Nokia 808 PureView is een smartphone met een camera die een nieuwe standaard zet voor smartphones. Als je je telefoon vooral als camera gebruikt, ben je bij de 808 PureView aan het goede adres. Maar als je een all-round smartphone zoekt, kan je beter bij de concurrentie kijken. Die kunnen niet tippen aan de camera, maar qua software liggen de iPhone en Android ver voor op het Symbian OS.
cnet.de | februari 2012

De Nokia 808 PureView is een curieuze smartphone met een fantastische camera, maar verder zijn er weinig positieve punten.
pcmag.com | februari 2012

De Nokia 808 PureView heeft een bijzondere 41-megapixel camera, die de camera van alle andere smartphones (inclusief de iPhone 4S en HTC One X) overtreft. Maar het Symbian OS is veel minder gebruiksvriendelijk dan iOS of Android en er zijn erg weinig apps voor beschikbaar. Daarnaast gaat ook browsen over internet verschrikkelijk traag.
cnet.co.uk | februari 2012

De Noki 808 PureView is een fantastisch toestel, alleen de prijs is te hoog. Dit toestel is een technologisch hoogtepunt, met een van de bijzonderste camera's die we op een telefoon hebben gezien. Ook de telefoon-, muziekspeler- en media-functionaliteiten zijn degelijk. De enige punten van kritiek zijn eigenlijk de hoge prijs en de nogal beperkte app store.
pocket-lint.co.uk | februari 2012

De Nokia 808 PureView neemt dankzij de 41-megapixel camera de beste foto's die we ooit met een telefoon hebben genomen, maar verder is het geen goed toestel.
laptopmag.com | februari 2012

De Nokia 808 PureView heeft een van de indrukwekkendste camera's die we ooit op een smartphone hebben gezien. Het is de beste cameratelefoon ooit, maar je moet wel kunnen leven met de lompe design en het gedateerde Symbian-besturingssysteem.
mobilechoiceuk.com | februari 2012

De Nokia 808 PureView zal niet iedereen aanspreken, vooral door de hoge prijs. Maar de 41-megapixel camera is wel fantastisch.
techradar.com | februari 2012