Interessant:

Nokia en Hi met muziekabonnement

nieuws 9 september 2009 om 10:48

Nokia lanceert samen met Hi de dienst Comes With Music, oftewel onbeperkt muziek downloaden tegen een vast bedrag per maand. De dienst is vrijwel direct beschikbaar.

Met een 'Comes With Music' abonnement kan je gedurende één jaar onbeperkt muziek downloaden uit de online Nokia Music Store, die meer dan 5 miljoen tracks bevat, van zowel internationale als Nederlandse artiesten. Alle gedownloade muziek blijft in je bezit, ook na afloop van de contractsperiode. Je kan tracks downloaden op de PC en dan overzetten naar het toestel of je kan de tracks direct downloaden op je toestel.

Nokia Comes with Music wordt in eerste instantie exclusief aangeboden door Hi in combinatie met een tweejarig abonnement. Daarnaast dien je ook twee jaar een databundel van 9,95 per maand af te nemen, hoewel de looptijd van de Comes with Music één jaar bedraagt. De toestellen die Hi in eerste instantie zal aanbieden zijn de Nokia 5530 XpressMusic, de Nokia 5800 XpressMusic en de Nokia N86.

De tracks die je downloadt zijn wel voorzien van voorzien van kopieerbescherming. Tracks zijn af te spelen op je computer en mobiele telefoon, maar zijn bijvoorbeeld niet op CD te branden.

Jukka Tiitu, Managing Director van Nokia Nederland licht toe: "Muziek overal en vooral op je mobiel toegankelijk maken voor het publiek is een belangrijke doelstelling voor Nokia. We zijn dan ook verheugd met Hi in zee te gaan als partner voor Comes With Music op onder andere ons nieuwe toestel, de Nokia 5530 XpressMusic. Hi klanten kunnen nu onbeperkt legaal tracks downloaden uit de Nokia Music Store op basis van diverse abonnementsvormen. Dat is een belangrijke ontwikkeling in de wijze waarop Nederlandse gebruikers muziek op hun mobiel ervaren."

portablegear.nl