Interessant:

T-Mobile introduceert One Touch Mini

nieuws 7 september 2009 om 10:30

Na Nokia, Samsung en LG heeft nu ook T-Mobile met de T-Mobile One Touch Mini een goedkope touchscreen-telefoon geintroduceerd; maar eigenlijk is het toestel gewoon de Alcatel OT-708.

T-Mobile heeft er een handje van om het eigen logo op toestellen van andere fabrikanten te plakken. Eerder gebeurde dit onder meer met de HTC Dream, de HTC Hero en de Huawei U8220 die werden hernoemd naar T-Mobile G1 , T-Mobile G2 Touch en T-Mobile Pulse. Voor een goedkoop touchscreen-toestel in het prepaidsegment heeft T-Mobile nu dus de Alcatel OT-708 hernoemd naar One Touch Mini.

T-Mobile One Touch Mini

De Alcatel OT-708 is een van de eerste touchscreen-toestellen van Alcatel met een (2,4 inch) touchscreen. Verder krijg je onder meer de beschikking over een 1,3 megapixel camera en mp3-speler. Gezien de gemiddelde kwaliteit van Alcatel-toestellen houden we ons hart vast voor dit toestel. Niettemin is de T-Mobile One Touch Mini met €59,99 (voor een prepaid-pakket) wel spotgoedkoop. PortableGear stelde eerder een overzicht samen van andere budgetvriendelijke touchscreen-telefoons.

T-Mobile