Interessant:

LG Viewty Smart in Nederland

nieuws 26 mei 2009 om 09:52

LG heeft bekendgemaakt dat de LG Viewty Smart (GC900) vanaf begin juni in Nederland verkrijgbaar is voor een adviesprijs van € 499,- inclusief btw.

De LG Viewty Smart is een zeer stijlvolle 8 megapixel cameratelefoon waarmee LG voortbouwt op het succes van de LG Viewty. Naast een 8 megapixel camera heeft de Viewty Smart ook allerhande andere functionaliteiten die zorgen voor een optimale fotokwaliteit. Denk aan een Intelligent Shot Mode (analyseert de omgeving en past automatisch de instellingen aan), Multi-Face Detection en D1-video-opname in dvd-kwaliteit. Ook opties als Touch Shot, Art Shot, Beauty Shot, Panorama Shot en Continuous Shot ontbreken niet.

LG Viewty Smart (GC900)

Met een dikte van slechts 12,1 mm is de Viewty Smart de dunste 8 megapixel cameratelefoon tot dusverre. Toch heeft LG nog alle nodige multimedia-mogelijkheden op het toestel weten te implementeren en ook wat betreft connectiviteit ben je goed voorzien. WiFi, HSDPA, aGPS worden allemaal ondersteund, evenals een intern geheugen van 1,5 GB.

De Viewty Smart heeft een groot 3 inch touchscreen en voor de interface wordt gebruik gemaakt van LG's nieuwe 3D S-Class User Interface, die eerder dit jaar voor het eerst op de LG ARENA werd toegepast.

De LG GC900 Viewty Smart ligt vanaf begin volgende maand in de winkels en kost 499,- (inc. btw).

portablegear.nl