Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
Scherm3,0" (298 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto LG Viewty Smart 1 Foto LG Viewty Smart 2 Foto LG Viewty Smart 3 Foto LG Viewty Smart 4 Foto LG Viewty Smart 5 Foto LG Viewty Smart 6

Inleiding

De LG Viewty Smart, met modelnummer GC900, is een 8 megapixel cameratelefoon met een volledig 3" touchscreen en volgt de LG Viewty op. De LG Viewty Smart - ook wel LG Viewty II - heeft optimale multimediafuncties dankzij de ondersteuning van WiFi, Bluetooth en aGPS. Dankzij deze ingebouwde GPS-chipset kan je de Viewty Smart gebruiken als navigatiesysteem. Een leuke extra optie is de mogelijkheid om foto's te geotaggen. Uiteraard kan je op de LG Viewty Smart ook muziek luisteren op de aanwezige FM-radio en muziekspeler. Danzkij de aanwezige 1,5 GB intern geheugen (uitbreidbaar met microSD-kaarten tot 32 GB) kan je er behoorlijk wat bestanden op kwijt. De LG Viewty Smart maakt gebruik van LG's vernieuwde 3D S-Class interface, dat we eerder zagen op de LG Arena.

Apparaat & afmetingen

De LG Viewty Smart is een touchscreen-telefoon met volledig multimediapakket met een gewicht van 102 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 10,90 x 5,60 x 1,20 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 330 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 330 uur. De LG Viewty Smart is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart.

Bel- & datafuncties

De LG Viewty Smart ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Viewty Smart kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. De snelheid van HSDPA heft het verschil tussen thuis en onderweg op. Met de LG Viewty Smart kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De LG Viewty Smart heeft 2 GB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Viewty Smart heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

Met de LG Viewty Smart kan je zowel audio (MP3, AAC, AAC+ en WMA) als video (DivX, XviD en MPEG4) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Viewty Smart is voorzien van een ingebouwde FM radio en een voicerecorder. De LG Viewty Smart heeft een ingebouwde camera met een 8.00 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De LG Viewty Smart is uitgerust met een TFT kleurenscherm (16.777.216 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 400 pixels.

Prijzen en beoordelingen LG Viewty Smart

Van de LG Viewty Smart staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De LG Viewty Smart is door 6bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,8. Lees in het LG Viewty Smart testoverzicht de testen

Specificaties LG Viewty Smart

Algemeen
ProductLG Viewty Smart
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht102 gram
Afmetingen109,0 x 56,0 x 12,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag2 GB + microSD
Scherm
Scherm3,0" (298 ppi)
Resolutie800 x 400px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera8,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB