Interessant:

Drie nieuwe modellen in Mio Moov Spirit-serie

nieuws 14 mei 2009 om 10:30

Mio heeft drie nieuwe modellen in de nieuwe Mio Moov Spirit-serie ge´ntroduceerd; de Mio Moov Spirit 300 Traffic, de Mio Moov Spirit 500 Traffic en de Mio Spirit Flat.

De naam 'Spirit' in de nieuwe modellen refereert aan de nieuwe Spirit software die Mio heeft ontwikkeld. De nieuwe software is geheel opnieuw ontworpen en gebruikt een simpel en kleurrijk menu dat in een handomdraai de nieuwste eigenschappen laat zien. Moov Spirit's nieuwe slidetouch-scherm toont vensters die met een handeling verschijnen en weer verdwijnen om je zo snel en gemakkelijk te helpen met wat je zoekt.

Mio Moov Spirit Flat

Andere nieuwe elementen zijn TruMap (voor overzichtelijke en eenvoudiger navigatie), 'Explore Mode' (een uitgebreide POI-functie), Mio's Local Search (om lokale informatie te zoeken in Google) en een 'geotagged' foto GPS-navigatiesysteem.

Mio Moov Spirit 500

Mio Moov Spirit 500

De nieuwe Moov Spirit-serie bestaat uit de Mio Moov Spirit 300 Traffic (3,5 inch scherm), de Mio Moov Spirit 500 Traffic (4,7 inch, optioneel Bluetooth en speakerphone en een superslank design - minder dan 14mm dun) en de Mio Moov Spirit Flat (4,7 inch, 14,5 mm dun, FM-zender en mp3-/videospeler). De Spirit Flat wordt geleverd met kaarten van volledig Europa; de andere twee modellen met kaarten van West-Europa.

De adviesprijs voor de Moov Spirit is 149,99 euro, De Moov Spirit 500 is verkrijgbaar voor 179,99 euro of voor 299,99 euro (dit duurdere model beschikt over Bluetooth en speakerphone). De Moov Spirit Flat kost 299,99 euro. Alle modellen zijn verkrijgbaar vanaf juni.

portablegear.nl