Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm4,7"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Mio Moov Spirit Flat 1 Foto Mio Moov Spirit Flat 2 Foto Mio Moov Spirit Flat 3 Foto Mio Moov Spirit Flat 4 Foto Mio Moov Spirit Flat 5 Foto Mio Moov Spirit Flat 6 Foto Mio Moov Spirit Flat 7 Foto Mio Moov Spirit Flat 8

Inleiding

De Mio Moov Spirit Flat is een zeer compleet navigatiesysteem annex mediaspeler. Met de Moov Spirit Flat kan je namelijk niet alleen navigeren, maar ook video's en mp3's afspelen, FM-radio beluisteren en foto's bekijken. De Spirit Flat heeft een groot 4,7" breeldbeeld display, waar op je goed je video's en navigatiemogelijkheden ziet. Ondanks het grote scherm is de Moov Spirit Flat met 14,5 mm behoorlijk dun. Andere mogelijkheden opties zijn onder meer 3D kruispuntzicht en rijstrookbegeleiding, weerinformatie, text-to-speeh navigatie en een maximumsnelheid indicatie. Met de optionele Moov Spirit 500 Hands-free behoort ook Google Local Search via Bluetooth (daarbij is ook een mobieltje met Bluetooth vereist) tot de mogelijkheden). De Spirit Flat maakt gebruik van Mio's nieuwe Mio Spirit software, net als de gelijktijdig geintroduceerde Moov S300 Traffic en Moov S500 Traffic. De Mio Moov Spirit Flat wordt geleverd met kaarten van West- en Oost-Europa en is is verkrijgbaar met een gratis proefabonnement (voor 12 maanden. Hierbij zijn ook flitsplaal-locaties voorgeïnstalleerd).

Apparaat & afmetingen

De Mio Moov Spirit Flat is een 4,7 inch breeldbeeld navigator met videospeler met een gewicht van 160 gram. De afmetingen van de navigator zijn 13,30 x 8,50 x 1,50 centimeter. De Mio Moov Spirit Flat is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

Hardware en bediening

De Mio Moov Spirit Flat is voorzien van een 4.70\" breedbeeld touchscreen (480 x 272 pixels). Middels de ingebouwde TMC-ondersteuning kan je – gratis – live verkeersinformatie ontvangen op je navigatiesysteem. Dankzij de geïntegreerde bluetooth module kan je de Moov Spirit Flat ook gebruiken als handsfreeset. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. Op multimediagebied biedt de Mio Moov Spirit Flat tenslotte een foto-viewer, een mp3-speler en een video-speler.

Software

De Moov Spirit Flat wordt geleverd met kaarten van Europa. TeleAtlas levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Mio Moov Spirit Flat

Van de Mio Moov Spirit Flat staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Mio Moov Spirit Flat is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het Mio Moov Spirit Flat testoverzicht de test

Specificaties Mio Moov Spirit Flat

Algemeen
ProductMio Moov Spirit Flat
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht160 gram
Afmetingen133,0 x 85,0 x 15,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm4,7"
Resolutie480 x 272px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingNee