Interessant:

Mio kondigt Spirit-navigatiesoftware aan

nieuws 9 januari 2009 om 08:00

Mio Technology, fabrikant van draagbare navigatiesystemen, heeft tijdens CES 2009 de nieuwe innovatieve "Spirit" navigatiesoftware gelanceerd.

Mio's Spirit software biedt gebruikers een gebruiksvriendelijke en intu´tieve gebruikersinterface, een Explore modus die in ÚÚn oogopslag alle omliggende nuttige plaatsen toont, en een 'capture' button om favoriete locaties samen met stem memo's gemakkelijk op te slaan. De nieuwe Spirit software integreert hiermee meer functies op een nog gemakkelijkere manier.

Samuel Wang, President of Mio Technology Corp., zegt: "Mio's Spirit software is een doorbraak binnen de huidige navigatiesoftware ontwerpen. Door het aantal handelingen binnen de gebruikersinterface te verminderen, verbetert Spirit de indrukken van gebruikers, waardoor Mio zich op een breder marktsegment stort." Hij benadrukt dat door de implementatie van Spirit, draagbare navigatiesystemen voor meer plezier, vertrouwen en leuke reisherinneringen zullen zorgen. Tegelijkertijd helpt het gebruikers geld, tijd en moeite te besparen.

De ontwikkeling van Spirit heeft twee jaar in beslag genomen en is ontworpen om de 'planning' en 'doe' fases van een reis te verbeteren om zo een betere navigatie-ervaring te kunnen bieden. Mio's Spirit Software zal worden ge´mplementeerd in alle nieuwe producten van 2009.

portablegear.nl