Interessant:

HTC Magic naar Nederland

nieuws 17 april 2009 om 08:00

Na vele twijfel of de HTC Magic, HTC's tweede smartphone met Android, wel naar Nederland zou komen, is het nu zeker: je kan je nu ook in Nederland bij Vodafone inschrijven om meer informatie over de Magic te ontvangen.

De inschrijvingsmogelijk bij Vodafone voor de HTC Magic staat momenteel pontifikaal vermeld op de voorpagina van de officiŽle Nederlandse HTC-website, dus dan mogen we wel aannemen dat de "HTC G2" (zoals hij wel wordt genoemd) binnenkort ook in Nederland op de markt komt. Opvallend is dat HTC hier overigens het toestel ook "HTC Touch Magic" noemt, wat gezien het volledige touchscreen niet geheel verrassend is.

HTC Magic

De HTC Magic, die op het Mobile World Congress 2009 werd aangekondigd, is ook in Nederland (net als in andere landen) exclusief verkrijgbaar bij Vodafone. Het toestel werd eerder al in Duitsland en verschillende andere landen aangekondigd, maar toen was nog niet zeker of hij ook naar Nederland kwam.

De Magic is de opvolger van de T-Mobile HTC G1, die exclusief verkrijgbaar is bij T-Mobile. Het voornaamste verschil met zijn voorganger is dat de Magic niet over een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord beschikt. De HTC Magic wordt na de G1 het tweede toestel dat draait op Google's Android-besturingssysteem. Wanneer het toestel exact beschikbaar komt en wat de prijs is, is nog niet bekend.

>>> Lees hier meer over de officiŽle release van de HTC Magic bij Vodafone Nederland in mei 2009.

HTC