Interessant:

HTC introduceert HTC Snap

nieuws 2 april 2009 om 09:50

HTC heeft de HTC Snap ge´ntroduceerd, een handzaam en stijlvol QWERTY-toestel; daarnaast presenteert HTC met de HTC Snap zijn nieuwe Inner Circle-functionaliteit.

De HTC Snap is het eerste toestel van HTC dat beschikt over het innovatieve Inner Circle-concept. Hiermee kan je met ÚÚn druk op de speciale 'Inner Circle-knop', e-mail van geselecteerde contactpersonen categoriseren. Berichten van de personen uit je eigen 'inner circle' worden gegroepeerd en automatisch naar boven geschoven. Hiermee kan je altijd direct reageren op e-mails van belangrijke contactpersonen. HTC speelt hiermee in op het feit dat mensen tegenwoordig overspoeld worden door e-mails en het lastig vinden hier prioriteit in aan te brengen.

HTC Snap

De HTC Snap is slechts 12 mm dik en levert met de 1500 mAh batterij toch tot 8,5 uur gesprekstijd. Het QWERTY-toetsenbord is ruim vormgegeven met responsieve toetsen die het nauwkeurig typen van e-mails en smsjes snel en eenvoudig maken. Het toestel bevat GPS voor onder meer navigatie, WiFi en een 2.0 MP-camera. Met de 3G HSPA-connectiviteit is het versturen van foto's, bezoeken van online sociale netwerken en het downloaden van grote bestanden bovendien snel en gemakkelijk.

De HTC Snap is krachtig genoeg voor ervaren zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbaar toestel om hun e-mail, agenda en contacten te synchroniseren met een Microsoft Exchange Server. Daarnaast is de HTC Snap, voorzien van het Microsoft Windows Mobile 6.1 Standard-platform, ook gebruiksvriendelijk voor degenen die voor het eerst een smartphone gebruiken.

Naar verwachting is de HTC Snap beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van 2009. De consumentenadviesprijs bedraagt 329,- euro inclusief BTW, exclusief abonnement.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws