Interessant:

LG ARENA officieel in Europa

nieuws 17 maart 2009 om 09:30

LG heeft zijn nieuwe vlaggenschipmodel, de LG ARENA KM900, officieel in Europa gelanceerd; de prijs is echter nog niet bekendgemaakt.

De LG ARENA KM900 werd, volgens Koreaanse media, al meer dan een miljoen keer besteld. De ARENA is de officieuze opvolger van de LG Cookie; het toestel beschikt ook over een volledig touchscreen, maar heeft veel uitgebreidere specificaties. De ARENA is geen echte smartphone, aangezien hij gebruik maakt van LG's 3D S-Class User Interface (en niet van bijvoorbeeld Windows Mobile of Android). Niettemin beschikt de KM900 ARENA wel over zeer complete features met een 5 megapixel camera, aGPS, WiFi, 8GB intern geheugen en DivX- en Xvid-support.

LG KM900 ARENA

De verkoop van de LG ARENA in Europa begint vanaf maart, op "alle belangrijke Europese markten", waaronder ook Nederland. Het toestel komt beschikbaar in het zilver en in zwart-titantium. De prijs van de ARENA is op dit moment echter nog een verrassing. Andere langverwachte toestellen van LG - waar je echter nog iets langer op zal moeten wachten - zijn de LG Viewty II GC900 en de doorschijnende LG Crystal GD900.

LG