Interessant:

HTC Touch HD2 krijgt 3,6 inch display

nieuws 5 maart 2009 om 11:05

De HTC Touch HD2 krijgt een 3,6 inch display en draait op Windows Mobile 6.1; tenminste als we de laatste hardnekkige internetgeruchten serieus moeten nemen.

Op een zakensite uit China doken de eerste specificaties op van een HTC Touch HD2 - nu nog bekend onder de codenaam Firestone - met een display van 3,6 inch (met een resolutie van 800x480). De Touch HD2 zou daarmee een kleiner scherm hebben dan de originele HTC Touch HD, die over een 3,8 inch display beschikt. De HD2 zou nog draaien op Windows Mobile 6.1 en niet op het vernieuwde Windows Mobile 6.5, maar net als de Touch Diamond2 en Touch Pro2 zal het toestel ongetwijfeld wel 'Windows Mobile 6.5'-ready zijn.

Naast de HTC Touch HD2 lekte ook een smartphone met een afneembaar toetsenbord en met een groot 4,8 inch display en Windows Mobile 6.5 uit: dit zou de HTC Thoth zijn, de opvolger van de HTC Advantage. Over de toestellen is nog niets bevestigd. Tegenover elektronicawebsite Tweakers.net wilde Mark Moons, directeur van HTC Benelux niets zeggen over de nieuwe smartphones, hoewel hij wel zei dat "een naam als Touch HD2 logisch klinkt na de aankondigingen van de Diamond2 en Touch Pro2".

>>> De HTC HD2 Windows Phone werd uiteindelijk in oktober 2009 uitgebracht.

Tweakers.net