Interessant:

Garmin-Asus nüvifone G60 eindeijk definitief

nieuws 4 februari 2009 om 09:51

Garmin en ASUSTek hebben de Garmin-Asus nüvifone G60 aangekondigd; het is het eerste product dat voortvloeit uit een strategische alliantie tussen de twee bedrijven.

Garmin en ASUSTeK Computer hebben aangekondigd een strategische alliantie aan te gaan om de navigatie- en mobiele expertise die beide bedrijven in huis hebben te gebruiken voor de ontwikkeling van mobiele telefoons; het is eerste model is de Garmin-Asus nüvifone G60. Het toestel wordt geïntroduceerd  op het World Mobile Congress in februari.

Garmin-Asus nüvifone G60

De originele Garmin nüvifone werd al op het World Mobile Congress in 2008 aangekondigd, maar werd herhaaldelijk uitgesteld. Het model komt nu dus alsnog uit in het eerste of tweede kwartaal van 2009 (wanneer precies is nog steeds niet bekend). Ook gingen er al geruchten over een Asus Eee Phone, maar dat lijkt nu dus ook de G60 te betreffen.

Garmin-Asus nüvifone G60

Garmin en Asus zullen het niet alleen bij de nüvifone G60 laten; het is de bedoeling dat er een hele serie nüvifones op de markt komt. De Garmin-Asus nüvifone G60 zal dezelfde functies hebben als andere navigatiesystemen van Garmin. Daarnaast kan je met de nüvifone online gebruik maken van Local Search om points of interests te vinden.

Het is nog niet bekend wanneer de Garmin-Asus nüvifone G60 in Nederland uitkomt.

portablegear.nl