Interessant:

Samsung Louve, Samsung Pivot, Samsung B2100 en Samsung Memoir uitgelekt

nieuws 26 januari 2009 om 09:58

Voor de aanvang van het World Mobile Congress in Barcelona in februari zijn er verschillende nieuwe Samsung modellen uitgelekt: de B2100, Louve, Pivot en Memoir.

De Samsung B2100 is, net als de huidige Samsung B2700, een robuuste telefoon en een opvolger van de M110. De B2100 ontbeert echter wel enige functies die de B2700 wel heeft, zoals 3G-ondersteuning en flitser. De prijs van dit model zal daarom wel aanzienlijk lager zijn.

De Samsung Louve - voorlopig een codenaam - is een smartphone en zou qua design erg lijken op de HTC TyTN II en draaien op Windows Mobile 6.1. Verder zou dit model beschikken over een te customizen display (met de bekende widgets van de F480 TouchWiz).

De Samsung Pivot - ook weer een codenaam - wordt de opvolger van de Samsung i780 BizBee en zal een van de eerste smartphones met Windows Mobile 6.5 als besturingssysteem zijn. Verder beschikt dit model over 5 megapixel camera, aGPS en WiFi. Het is te verwachten dat de Pivot een nieuw model is in Samsungs nieuwe zakelijke BizBee-serie wordt.

Dan is er nog de Samsung Memoir - ook weer een officieuze naam - die moet gaan concurreren met de LG Renoir. De Memoir zal daarom beschikken over touchscreen, 8 megapixel camera, WiFi en 3G-ondersteuning.

Samsung Memoir

Geen een van deze toestellen is nog officieel bevestigd door Samsung, dus het is even afwachten wat er waargemaakt gaat worden. Naar verwachting zullen de nieuwe modellen volgende maand op het World Mobile Congress aangekondigd worden.

>> Lees hier meer over officiŽle release van de Samsung Memoir in de Verenigde Staten.

>>> Lees hier verder over de officiŽle release van de Samsung Omnia Pro (B7610 Louvre/Louve) op 15 juni 2009.

eXpansys