Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSWindows Mobile 6.0
Opslag MB
Scherm2,8" (143 ppi)
Camera3,0 megapixel
Foto HTC TyTN II 1 Foto HTC TyTN II 2 Foto HTC TyTN II 3 Foto HTC TyTN II 4 Foto HTC TyTN II 5 Foto HTC TyTN II 6 Foto HTC TyTN II 7

Inleiding

In de HTC TyTN II combineert HTC alle bestaande technieken in een multifunctioneel apparaat. Elke denkbare feature is aanwezig op deze krachtpatser. Zo bevat de TyTN II een geïntegreerde GPS waardoor je het toestel ook kan gebruiken voor navigatie en location based services. TomTom Navigator 6 wordt meegeleverd. Handig is de laptopmodus waardoor het beeldscherm ten opzichte van het toetsenbord naar boven kan worden gekanteld. Na opstarten verschijnt het interactieve startscherm met onder andere tijdweergave en de weersverwachting voor vier dagen in honderden steden. Het startscherm biedt ook toegang tot e-mail, sms, kalender, afspraken, contacten en verschillende multimedia-toepassingen. De HTC TyTN II is het eerste toestel van HTC met de MS7200 chipset van Qualcomm. Hiermee zorgt HTC voor een nog betere performance. Door de uitgebreide functionaliteit van Windows Mobile 6 Professional, bevat de HTC TyTN II standaard Outlook Mobile, Office Mobile en Windows Live en is er de mogelijkheid om duizenden applicaties van andere partijen toe te passen. Op het web surfen met Internet Explorer, e-mail verzenden en ontvangen, chatten met MSN Messenger en bestanden versturen naar Windows Live is allemaal geen probleem. Het touchscreen, de WiFi en HSDPA ondersteuning, het scrollwheel en bluetooth maken het bijzonder mooie plaatje af. In september 2011 volgde de HTC TITAN, HTC' eerste Windows Phone Mango-toestel.

Apparaat & afmetingen

De HTC TyTN II is een hsdpa / gps smartphone met een gewicht van 190 gram. De afmetingen van de smartphone zijn 11,20 x 5,90 x 1,90 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 420 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 365 uur. De HTC TyTN II is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver.

Bel- & datafuncties

Met de TyTN II kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. De snelheid van HSDPA heft het verschil tussen thuis en onderweg op. Met de HTC TyTN II kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De HTC TyTN II heeft 284 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB 2.0 overzetten van en naar je PC. Dit toestel heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

Windows Mobile biedt standaard een breed scala aan multimediafuncties. Zo kan je WMA en MP3 bestanden luisteren, en kan je WMV en MPEG video's bekijken. Met nieuwe software kan je ook andere bestandsformaten luisteren of bekijken. De HTC TyTN II heeft een ingebouwde camera met een 3.00 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de smartphone vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De HTC TyTN II is uitgerust met een TFT kleurenscherm. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. De HTC TyTN II draait op Windows Mobile 6.0. Met Windows Mobile 6.0 heb je een mobiel kantoor op zak. Dit besturingssysteem komt met Microsofts belangrijkste mobiele toepassingen, zoals Outlook Mobile en Office Mobile.

Prijzen en beoordelingen HTC TyTN II

Van de HTC TyTN II staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De HTC TyTN II is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het HTC TyTN II testoverzicht de test

Specificaties HTC TyTN II

Algemeen
ProductHTC TyTN II
Aankondiging2007
Verkoopstart2007
Design
Kleuren

Gewicht190 gram
Afmetingen112,0 x 59,0 x 19,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSWindows Mobile 6.0
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid1 core (max 400 MHz)
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag284 MB + microSD
Scherm
Scherm2,8" (143 ppi)
Resolutie240 x 320px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera3,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB 2.0