Interessant:

Upgrade iPod nano en iPod touch

nieuws 10 september 2008 om 00:15

Apple heeft vandaag een upgrade aangekondigd van de iPod nano en de iPod touch. Beide mp3-spelers zijn flink onder handen genomen en beloven een nog betere muziekervaring.

Apple iPod nano 4G

De nano keert terug naar zijn oorspronkelijke rechthoekige vorm en is nu voorzien van een bewegingssensor en voicerecorder. De nieuwe nano is verkrijgbaar in versies van 8 en 16 GB.

Apple iPod touch 2G

De iPod touch is minder ingrijpend veranderd, maar de verbeteringen zijn wel zeer welkom. Zo is de nieuwe touch nog dunner dan zijn voorganger. Verder is de WiFi-antenne beter geintegreerd en zijn er hardwarematige volumeknoppen toegevoegd. De vernieuwde touch is verkrijgbaar in 8 GB, 16 GB en 32 GB uitvoering.

Daarnaast kondigde Apple ook iTunes 8, een nieuwe versie van de populaire muziek- en videospeler. Het belangrijkste nieuwe aspect van iTunes 8 is toevoeging van de Genius-technologie, waarmee je met één klik automatisch afspeellijsten maakt met nummers in je muziekbibliotheek die goed bij elkaar passen. Daarnaast biedt iTunes 8 nieuwe weergavemogelijkheden voor de muziek- en videobibliotheek.

portablegear.nl