Interessant:

Sony Ericsson G705 aangekondigd

nieuws 9 september 2008 om 12:22

Sony Ericsson heeft vandaag een fraai vormgegeven slider aangekondigd, de Sony Ericsson G705. Een 2,4"-scherm, GPS, HSDPA en een bewegingssensor zijn standaard.

"De Sony Ericsson G705 is ideaal voor iedereen die een beetje hulp nodig heeft bij de organisatie van zijn of haar drukke leven", aldus Harold de Kort, Communicatiemanager bij Sony Ericsson Benelux. "Deze telefoon maakt je leven makkelijker, houdt je dagelijkse activiteiten bij en is het perfecte hulpmiddel om contact te houden met vrienden. Bovendien kun je van alles volledig op de hoogte blijven dankzij de complete HTML-browser, e-mailondersteuning en bureaublad RSS-feeds – alles op turbo 3G-snelheid."

Sony Ericsson G705

Via RSS-feeds die direct naar het bureaublad van je telefoon worden gestuurd, houdt de G705 je op de hoogte van de informatie die voor jou belangrijk is. De G705 is verder voorzien van een 3.2 megapixel camera met video-mogelijkheden, WiFi, een media- en videospeler en een ingebouwde fm-radio. Met de ingebouwde GPS chip dubbelt de G705 als navigatiesysteem.

Sony Ericsson kondigt vandaag ook een partnerschap aan met Google, wat tot gevolg heeft dat YouTube wordt geļntegreerd in diverse nieuwe modellen van Sony Ericsson. Hierdoor kunnen gebruikers vanaf hun telefoon direct videoclips naar en van YouTube uploaden en downloaden. De G705 is compatibel met YouTube; volgende modellen zullen op een later moment worden aangekondigd.

portablegear.nl


Gerelateerde producten