Interessant:

Marco Borsato's 'Wit Licht' te volgen op mobiel

nieuws 8 mei 2008 om 10:30

Vanaf vrijdag 9 mei zijn in heel Nederland de 'Wit Licht' telefoonpakketten van T-Mobile en Samsung verkrijgbaar. Met de telefoons wordt het mogelijk om zijn 'Wit Licht' entertainment project ook mobiel te ervaren.

De 'Wit Licht' pakketten bestaan onder andere uit special edition telefoons met Marco Borsato muziek, clips en beelden. Verder maakt het studioalbum deel uit van de pakketten en krijgen fans de mogelijkheid om exclusief 'Wit Licht' materiaal te downloaden.

"Wij weten dat veel van onze vijf miljoen klanten een warm plekje in hun hart hebben voor Marco Borsato. Hij is een unieke artiest die met 'Wit Licht' opnieuw laat zien dat hij een voortrekkersrol vervult in de Nederlandse muziek- en entertainmentwereld. Bij dit bijzondere project hoort ook een andere manier van beleving. Door onze pakketten is 'Wit Licht' straks ook via de mobiele telefoon te volgen. Zo kunnen fans het project van dichtbij meemaken", aldus Henny van der Heiden, Directeur Corporate Communicatie T-Mobile in Nederland.

"De 'Wit Licht' pakketten bestaan onder andere uit Special Edition telefoons van Samsung die uitblinken in het weergeven van video en muziek. Marco Borsato is zelf betrokken geweest bij de selectie. Marco is zeer tevreden met niet alleen het kwaliteitsniveau waarop hij zijn clips en muziek op deze toestellen kan afspelen, maar ook dat de toestellen voor dagelijks gebruik alle mogelijkheden hebben", aldus Erwin van der Valk, manager Mobile Marketing bij Samsung Electronics Benelux.

De 'Wit Licht' telefoonpakketten zijn er in drie varianten. Er zijn twee prepaidpakketten die bestaan uit een Special Edition Samsung B300 of Samsung J700. In de pakketten bevindt zich een speciale 'Wit Licht' credit card met de handtekening van Marco Borsato. De unieke code op deze credit card maakt het mogelijk voor fans om het hele jaar 'Wit Licht' ringtones, wallpapers en andere 'Wit Licht' content te downloaden op een speciale website. Daarnaast is er een postpaidpakket met de Special Edition Samsung G600. Fans krijgen bij dit pakket een SD-kaart met de videoclips van alle nummer één hits van Marco Borsato. Deze SD-kaart is online te bestellen na aankoop van het pakket. Het postpaidpakket is exclusief verkrijgbaar in de T-Mobile Shops.

portablegear.nl