Interessant:

'Wit licht' telefoonpakketten van T-Mobile en Samsung

nieuws 14 augustus 2008 om 08:30

Met ingang van 18 augustus breiden T-Mobile en Samsung de 'Wit Licht' telefoonpakketten uit met twee speciale multimedia telefoons en exclusief, nieuw bonusmateriaal.

Samsung F480 TouchWiz

Kopers van het pakket voor abonnees kunnen vanaf 19 september, wanneer het nieuwe album van Marco uitkomt, in het bezit komen van een geheugenkaart waarop dit complete nieuwe album staat. Daarmee hebben zij als een van de eersten in Nederland het langverwachte album in hun bezit. De Wit Licht cd is onderdeel van het multimediale megaproject van Marco Borsato met een concertreeks en een bioscoopfilm.

Samsung U600 Copper Gold

De tweede lichting 'Wit Licht' telefoonpakketten bestaat uit twee varianten. Voor prepaidbellers is er een telefoonpakket met de Samsung U600 Copper Gold. Het nieuwe pakket voor abonnees wordt geleverd in combinatie met de Samsung F480 TouchWiz. Als uniek extraatje kunnen kopers van dit laatste pakket in het bezit komen van een geheugenkaart waarop Marco's nieuwste album staat. Vanaf het moment waarop het nieuwe album van Marco Borsato op 19 september uitkomt, zullen zij een van de eerste bezitters zijn. Het album zal uiteraard de nummer één single Wit Licht bevatten evenals Marco's nieuwste single Stop De Tijd, die op 22 augustus wordt uitgebracht. Het eerste 'Wit licht'-pakket voor de mobiele telefoon kwam op 9 mei uit.

portablegear.nl