Interessant:

Nokia 5800 XpressMedia is wellicht Nokia Tube

nieuws 11 april 2008 om 10:06

De Nokia Tube, Nokia's uitgelekte eerste touchscreen mobieltje, is wellicht de Nokia 5800 XpressMedia. Dat gerucht verscheen op een Duits Nokia-forum.

Een afbeelding van de Nokia Tube (voorlopig een codenaam) lekte eerder deze week uit. De Nokia 5800 XpressMedia zou voorzien zijn van Nokia's nieuwe generatie S60 Touch Interface, bijgenaamd 'Tube'.

De Nokia 5800 XpressMedia is familie van Nokia's muziektelefoons, zoals de Nokia 5700 XpressMusic en Nokia 5710 XpressMusic en zou naar verluidt onder andere beschikken over WiFi, GPS, Bluetooth en een 3.2 megapixel camera.

Impressie Nokia 5800 XpressMedia

De hier opgenomen afbeelding is overigens niet meer dan een (wellicht gephotoshopte) impressie van het product. Het gerucht over de komst van de Nokia 5800 XpressMedia met touchscreen moet wel met een korreltje zout worden genomen, omdat het Duitse forum er wel eens vaker naast zat. Als Nokia daadwerkelijk met een touchscreen mobiel komt, is het misschien waarschijnlijker dat dit een prominent nieuw product wordt en niet een telefoon in de Xpress-serie.

SlashPhone