Interessant:

HTC Dream wellicht eerste Android GSM

nieuws 25 maart 2008 om 08:30

De HTC Dream is wellicht het eerste mobieltje dat op het nieuwe besturingssysteem Android van Google zal gaan draaien. De HTC Dream heeft verder een groot touchscreen en Qwerty-toetsenbord.

Dat gerucht lekte vorige week op internet uit. HTC voert een hevige concurrentiestrijd met onder andere Samsung wie het eerste mobieltje gaat uitbrengen dat draait op het Android besturingssysteem.

Het toetsenbord van HTC's Android mobieltje is speciaal ontworpen om makkelijk te e-mailen, aantekeningen te maken en adressen van websites in te tikken. Navigatie controls zitten beneden het display geplaatst.

Impressie HTC Dream

Naar verwachting komt de HTC Dream tegen het eind van dit jaar op de markt. HTC zelf weigert commentaar te geven op het product. De hier opgenomen foto is niet meer dan een impressie en dus niet het officiŽle product.

Vorige maand waren er ook geruchten dat Google met een eigen gPhone zou komen. Ook lekte al een BBC-video uit van de Android Touch Phone. Van HTC werden eerder deze maand plannen bekend voor een Mobile Internet Device en een nieuw concept dual slider smartphone, die wellicht in verband staan met de HTC Dream.

Een andere veel gehoorde naam voor de HTC Dream is de HTC G1 Dream of HTC Dream G1.

Yahoo! News