Interessant:

LG introduceert zilveren versie Prada-telefoon

nieuws 21 januari 2008 om 15:09

LG Electronics en het internationaal gerenommeerde modehuis PRADA introduceren de zilveren versie van de succesvolle PRADA-telefoon van LG. De zilveren Prada is vanaf eind januari 2008 in achttien Europese landen verkrijgbaar.

De nieuwe zilveren PRADA-telefoon van LG borduurt voort op het wereldwijde succes van de zwarte uitvoering. Deze bijzonder elegante handset bracht in de telefoonbranche een revolutie op gang op het gebied van luxe mobiele toestellen. LG heeft de zilveren telefoon op technisch vlak verrijkt met een QWERTY-toetstenbordoptie om eenvoudig tekst in te kunnen voeren.

PRADA en LG zijn voor de tweede keer samen om de tafel gaan zitten voor het ontwikkelen van de complete, exclusieve 'look and feel' van dit toestel op basis van het originele productdesign. De bedrijven ontwierpen gezamenlijk elk aspect, inclusief de accessoires en de verpakking. De zilveren PRADA-telefoon van LG wordt onder andere geleverd met een zilveren lederen hoes en oordopjes.

Het vooraanstaande modehuis PRADA en LG hebben wederom gezorgd voor een succesvolle samenwerking. Zij zorgden met de introductie van het touchscreen voor een technologische doorbraak. Het vervangen van het toetsenbord door een geavanceerd lcd-touchscreen biedt niet alleen nieuwe designmogelijkheden, maar zorgt ook voor een ultieme multimediabeleving. "De zilveren PRADA-telefoon van LG is de nieuwe uitvoering van de enorm succesvolle en innovatieve zwarte variant", zegt Skott Ahn, President en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company. "Onze nieuwe zilveren PRADA-telefoon en het originele model bieden wereldwijde klanten die veel waarde hechten aan het ervaren van een luxe merk, nu nog meer keus."

LG Prada Silver

Dit nieuwe PRADA-toestel van LG is in Nederland verkrijgbaar vanaf eind januari 2008. De prijs van deze zilveren versie is 449 euro, incl. btw (zonder abonnement).

portablegear.nl