Interessant:

LG introduceert de Dark Silver Viewty

nieuws 29 januari 2008 om 09:30

LG Electronics introduceert de LG Viewty in de nieuwe kleurstelling Dark Silver. De populariteit van de Viewty is de voornaamste reden voor de lancering van deze nieuwe kleurvariant. Zo ging de zwarte camera-telefoon van LG wereldwijd al meer dan 550.000 keer over de toonbank. Hiermee breekt de LG Viewty alle verkooprecords.

LG brengt de LG Viewty in het zilver uit, omdat deze kleur de eerste keuze is van stijlbewuste consumenten die zoeken naar een elegante mobiele telefoon die een verlengstuk vormt van hun persoonlijke stijl. LG deed onderzoek naar kleurvoorkeur onder consumenten in Europa. Zilver kwam als beste uit de test: voorspellingen wijzen uit dat het dé telefoonkleur is voor 2008. Eerder deze maand lekte al uit dat LG met een Dark Silver variant van de LG Viewty zou komen.

"De nieuwe Dark Silver Viewty heeft alle kwaliteiten van de zwarte versie. Naast de nieuwe, stijlvolle kleur hebben we ook het 'Jog Wheel' aangepast. Dit is de ring om de lens van de camera, waarmee snel door het menu van de telefoon gescrold kan worden. Vanuit feedback van consumenten bleek dat het nieuwe 'Jog Wheel' het scrollen door het menu vereenvoudigt. Daarbij is de nieuwe Viewty een mobiele telefoon met een statement. Zijn nieuwe look vormt een perfecte aanvulling op het slanke design en de intelligente functies", zegt dr. Skott Ahn, CEO van LG Electronics Mobile Communications Company.

LG Viewty Dark Silver

De nieuwe LG Viewty is uitgerust met een vijf megapixel camera en 3,0 inch-touchscreen. In tweeënhalve maand zijn er ruim 550.000 toestellen verkocht. De Europese verkoopcijfers zijn inmiddels (sinds de Europese lancering in november 2007) gestegen tot meer dan 310.000 verkochte telefoons. LG verwacht dat de Viewty uitzonderlijk goed blijft verkopen. Vandaag de dag gaan er wereldwijd ongeveer 10.000 toestellen per dag over de toonbank, waarvan ongeveer 6.300 in Europa.

De wens en behoefte van de consument zijn bij LG bepalend voor de productontwikkeling. Dat bewijst het bedrijf wederom met de Dark Silver Viewty. In Nederland is deze nieuwe variant van de Viewty vanaf begin februari verkrijgbaar voor de prijs van 499 euro inclusief btw, zonder abonnement. Eerder deze maand introduceerde LG ook een zilveren editie van de LG Prada.

portablegear.nl