Interessant:

Samsung komt met de S20 Fan Edition

nieuws 25 september 2020 om 14:03

Samsung onthult de Galaxy S20 Fan Edition (FE). De Galaxy S20 FE is een  aantrekkelijker geprijsde S20-variant met wel het smooth-scrolling-display, een AI-camera, geavanceerde chipset, een batterij die de hele dag meegaat en uitbreidbare opslag.

"We praten voortdurend met onze fans en hebben hun feedback gebruikt over wat ze het leukst vonden aan onze Galaxy S20-serie, welke functies ze het vaakst gebruikten en wat ze zouden willen zien in een nieuwe smartphone", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. "De Galaxy S20 FE is een uitbreiding van de Galaxy S20-familie om nog meer mensen de kans te geven hun favoriete dingen te doen met behulp van het beste van Galaxy."

Samsung Galaxy S20 Fe - Voorkant
Samsung Galaxy S20 Fe - Voorkant

High-end camera's

De Galaxy S20 FE heeft een 32-megapixel professionele selfie-camera, inclusief tetra-binning technologie, en een professionele camera waarmee je foto's kunt maken die direct gepost kunnen worden. Met de grote beeldsensoren van de Galaxy S20 FE, inclusief multi-frame processing, kun je door simpelweg te klikken rijkere, levendigere foto's maken, zelfs bij weinig licht. Nachtmodus multi-frame processing met AI-frame integratie stabiliseert de beweging tijdens het opnemen. Met 30X hybride zoom breng je objecten dichterbij. Het bewerken en delen van foto's en video's is belangrijk, dus de Galaxy S20 FE maakt het gemakkelijk om real-time foto's en video's te maken en te beheren. Video's kun je met de Galaxy S20 FE opnemen in 4K en afspelen in 8K.

Samsung Galaxy S20 FE - Achterkant
Samsung Galaxy S20 FE - Achterkant

De Samsung Galaxy S20 FE heeft een geavanceerde processor en uiteraard 5G. De Galaxy S20 FE is het ideale apparaat om te filmen, door je favoriete YouTube kanaal te scrollen of video's te bekijken dankzij het 6,5 inch Infinity-O Super AMOLED-scherm met een supersoepele verversingssnelheid van 120 Hz. Het toestel heeft verder een 4.500 mAh batterij die de hele dag meegaat. Super Fast Charging laadt je telefoon in no-time weer op. Verder is de Galaxy S20 FE water-  en stofbestendig volgens de IP68 norm. Drie generaties upgrades van het Android-besturingssysteem zijn gegarandeerd.

Verkrijgbaarheid

Vanaf 2 oktober zijn de Galaxy S20 FE 4G en 5G, in de kleuren Cloud Lavender, Cloud Navy. Cloud Mint en Cloud Red verkrijgbaar.  De Galaxy S20 FE 4G-variant is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 649 euro (128 GB) en 719 euro (256 GB). De 5G-varianten zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 749 euro (128 GB) en 819 euro (256 GB). Bij pre-ordering krijg je een Gaming Pack ter waarde van 109 euro cadeau of een Fit-pakket met de nieuwe Galaxy Fit2 ter waarde van 49 euro.

portablegear.nl