Interessant:

Samsung Galaxy M11 met triple camera voor 160 euro

nieuws 30 september 2020 om 14:59

"In de Galaxy M11 komen alle Samsung innovaties samen voor een zeer toegankelijke prijs," zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. "De smartphone combineert een prachtig display met een slimme triple camera en een batterij met een lange levensduur."

Infinity-O display

De Galaxy M11 heeft een Infinity-O display van 6,4-inch. Het HD+ scherm biedt je een prima visuele ervaring. Of je nu gamet, video's kijkt of door je sociale media scrollt, de combinatie van de 19.5:9 display ratio met Dolby Atmos Audio stelt je in staat om compleet op te gaan in je content

Triple camera

De Galaxy M11 heeft een triple camera. De 13MP hoofdcamera in combinatie met de 5MP Ultra Wide camera stellen je in staat om normale en panorama foto's te nemen. Door de functie Live Focus op de 2MP Depth haal je je onderwerp van je shot eenvoudig naar voren met een aantrekkelijk scherpte-diepte-effect. Bovendien voeg je creatieve flair en allerlei grappige extra's toe aan je foto's met een breed scala aan filters en op gezichtsherkenning gebaseerde AR-stickers.

5000 mAh accu

Door de sterke 5.000mAh batterij kun je met de Galaxy M11 langer genieten van zware content en dankzij 15W Fast Charging is opladen zo gebeurd. Met 32GB aan intern geheugen en een extern geheugen tot 512 GB sla je je belangrijkste momenten op zonder dat je bang hoeft te zijn dat je opslagruimte vol raakt. Dankzij gezichtsherkenning en een vingerafdruksensor op de achterkant ben je met de Galaxy M11 verzekerd van veilig en eenvoudig dagelijks gebruik.

Prijs en beschikbaarheid

De M11, die voortborduurt op de stijlvolle designkenmerken van de M-serie, verschijnt in twee modieuze kleuren. De elegante smartphone past comfortabel in je hand dankzij de slanke rand en de fraai afgeronde hoeken. De Galaxy M11 komt in de loop van oktober beschikbaar voor 160 euro.

portablegear.nl