Interessant:

Huawei introduceert nieuwe wearables

nieuws 14 september 2020 om 09:36

Huawei komt met vier nieuwe wearables, de Freebuds Pro oordoppen, de FreeLace Pro oordoppen met nekband en de Watch GT 2 Pro en Watch Fit horloges.

Huawei FreeBuds Pro

Huawei FreeBuds Pro zijn True Wireless Stereo (TWS) oordopjes met intelligente dynamische ruisonderdrukking. De nieuwste noise cancelling oortjes kunnen schakelen tussen drie profielen - General, Cosy en Ultimate om zodoende optimale ruisonderdrukkende prestaties te bieden met een toonaangevende ruisonderdrukkingsgraad van 40dB. Met Dual Connection verbinding met slimme Android-, iOS- en Windows-systemen kan je naadloos switchen tussen apparaten zonder aan n merk gebonden te zijn. De nieuwe gebarenbesturing stelt je in staat om eenvoudig de in-ear oordopjes te bedienen met behulp van een swipe of een knijpbeweging op de kubusvormige oordopjessteel.

Huawei FreeBuds Pro
Huawei FreeBuds Pro

Huawei FreeLace Pro

De Huawei FreeLace Pro is een nekband met oordopjes, waarmee ruisonderdrukking tot 40dB mogelijk is. De FreeLace Pro is voorzien van 14 mm dynamische drivers van aluminium-magnesiumlegering met basbuizen om hifi-audio te bieden voor de ideale luisterervaring. Koppelen en opladen gaat naadloos met Huawei HiPair, een door Huawei ontwikkelde oplossing waarmee je tegelijkertijd kan pairen en opladen door simpelweg de oordopjes aan te sluiten op een smartphone via de USB-C-poort. Een oplaadtijd van vijf minuten geeft voldoende batterijduur voor vijf uur muziek luisteren en volledig opgeladen kunnen de oordopjes een dag mee.

Huawei FreeLace Pro
Huawei FreeLace Pro

Huawei WATCH GT 2 Pro

De nieuwe Huawei WATCH GT 2 Pro is voorzien van een titanium horlogekast en keramische behuizing in combinatie met zwart saffierglas. Het toestel biedt een batterijduur tot twee weken, kan draadloos opladen, heeft meer dan 100 trainingsmodi n professionele fitness datatracking-functies. Bovendien ondersteunt de Huawei WATCH GT 2 Pro apps om gebruikers nog meer functies te bieden. De verbeterde Huawei TruSeen 4.0+ zorgt voor nauwkeurigere hartslagmetingen. Daarnaast is het horloge uitgerust met nieuwe trainingsmodi, waaronder skin, langlaufen, snowboarden en golf driving range. Deze vullen het bestaande aanbod aan, om je te voorzien van real-time prestatiemeting analyses voor professionele sporten.

Huawei WATCH GT 2 Pro
Huawei WATCH GT 2 Pro

Huawei WATCH FIT

De Huawei WATCH FIT is het eerste Huawei-sporthorloge met een afgeronde rechthoekige wijzerplaat. De smartwatch heeft een 1,64-inch AMOLED-display, dat meer inhoud weergeeft en daarmee een betere interactie-ervaring biedt. Met een gewicht van 39 gram voelt de Huawei WATCH FIT zo licht aan als een sportpolsband. Het horloge is voorzien van de onlangs gepgradede Huawei TruSeen 4.0-hartslagtechnologie, die gebruik maakt van Huawei's eigen multi-sensor AI neurale netwerkalgoritme en geavanceerde PPG-componenten om een nauwkeurigere, 24-uurs hartmonitoring te bieden die veranderingen in bloedzuurstof, slaap- en stresscondities bijhoudt. Alle gegevens worden ook geanalyseerd om fitnessadvies te genereren dat je helpt een beter en gezonder leven te leiden. Ook nieuw zijn de Quick-workout Animaties. Door 44 standaard fitnessroutines (inclusief vetverbranding, ontlasting van schouderspieren, body sculpting en andere routines) te combineren met 12 animaties, heb je altijd toegang tot een passende work-out. De Huawei WATCH FIT biedt 13 hardlooplessen die speciaal zijn afgestemd op jogging liefhebbers.

Huawei WATCH FIT
Huawei WATCH FIT

Verkoopadviesprijzen en beschikbaarheid

De Huawei WATCH FIT heeft een adviesprijs van 129 euro en is vanaf 16 september 2020 verkrijgbaar. De Huawei FreeLace Pro is vanaf 20 september exclusief verkrijgbaar in de Huawei Store tegen een adviesprijs van 119 euro. De Huawei WATCH GT 2 Pro is per 5 oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro. De Huawei FreeBuds Pro ten slotte heeft een adviesprijs van 179 euro en is vanaf 5 oktober verkrijgbaar.

portablegear.nl