Interessant:

Tado met draadloze thermostaat

nieuws 3 september 2020 om 09:11

Tado heeft tijdens de IFA in Berlijn een nieuwe draadloze Smart Thermostat Starter Kit aangekondigd. Deze thermostaat is speciaal bedoeld voor mensen die nu ook al een draadloze thermostaat gebruiken. De bedrade Tado thermostaat blijft ook te koop.

Draadloze Slimme Thermostaat V3+

De Slimme Thermostaat V3+ Starterskits zijn compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen en bieden een naadloze integratie met alle soorten ketels van elke fabrikant. Als er geen bedrade kamerthermostaat op de cv-ketel is aangesloten, dan is de nieuwe draadloze Slimme Thermostaat Starterskit de juiste keuze. Door de twee Starterskit-opties - bedraad of draadloos - is het nu eenvoudiger en betaalbaarder om de juiste opstelling te kiezen.

Nieuwe Draadloze Temperatuursensoren

De nieuwe Draadloze Temperatuursensoren zijn uitgerust met temperatuur- en vochtigheidsdetectoren en helpen om meerdere Slimme Radiatorknoppen in één of meerdere kamers gemakkelijk en centrale te bedienen. Door de temperatuurmeting los te koppelen van de warmtebron kan het gewenste binnenklimaat nauwkeuriger en eenvoudiger aangepast worden. Het is meer dan alleen een sensor: door de ingebouwde gebruikersinterface kan je de instellingen ook handmatig aanpassen op het apparaat zelf. Bovendien kunnen de draadloze temperatuursensoren overal worden geplaatst, dus ook daar waar deze metingen het belangrijkst zijn, bijvoorbeeld in een kinderkamer of een vochtige kelder.

Tado Care & Protect

Tado Care & Protect is een nieuwe dienst, dat je verwarmingssysteem continu monitort en je op de hoogte houdt met belangrijke informatie over de prestatie en gezondheid van het systeem. Tado weet hoe je verwarmingssysteem zich normaal gedraagt. Als Tado een ongebruikelijk patroon detecteert krijg je een notificatie op je smartphone. In een paar simpele stappen begeleidt Tado Care & Protect je door het doe-het-zelf-proces als, bijvoorbeeld, de ketel een herstart nodig heeft of als radiatoren ontlucht moeten worden. Als je niet graag zelf aan het verwarmingssysteem werkt of op een probleem stuit, hebben je de optie een professional in te huren of hulp te krijgen van een voorgestelde ingenieur via de Tado Boiler Repair Service.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Slimme Thermostaat Starterskits en Draadloze Temperatuursensoren zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. De draadloze starterskit kost 30 euro meer dan de bedrade starterskit, die een adviesprijs heeft van 200 euro. De draadloze temperatuursensor heeft een adviesprijs van 80 euro. Tado Care & Protect kost 2,99 euro per maand of 24,99 euro per jaar.

portablegear.nl