Interessant:

Speciale Galaxy Tab A speciaal voor kinderen

nieuws 2 september 2020 om 08:27

In samenwerking met Squla komt Samsung met een limited edition van de Samsung Kids Galaxy Tab A. Eenmalig is de tablet uitgerust met een vrolijke oranje cover. Bovendien krijg je drie maanden gratis toegang tot het Squla-platform, voor een vliegende start van het nieuwe schooljaar.

“Tijdens de lockdown bewees Squla zich als het online leerplatform waarop kinderen spelenderwijs bleven oefenen met alle vakken van de basisschool,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Nu de scholen weer van start zijn, brengen we eenmalig een unieke Kids Galaxy Tab A uit met verschillende extra’s. Zo blijven de kids op een leuke manier goed bij de les!” Zowel bij Samsung als bij Squla zijn ze blij met de samenwerking. Ronald van den Worp, Online Manager bij Squla: “Samsung is, net als Squla een innovatief merk dat staat voor vooruitgang. Door onze krachten te bundelen hopen wij nog meer kinderen spelenderwijs te laten leren.”

De Galaxy Tab A is al een echte familietablet. Kinderen zijn gek op de Lego games en de Samsung Kids-app, terwijl ouders multimedia kunnen ervaren op het breedbeelddisplay. Naast dat de tablet zich bijzonder goed voor Squla leent, kun je je kinderen met Parental Control eenvoudig beschermen tegen ongepaste content op andere apps en websites. Ook stel je erg makkelijk in hoe lang zij de tablet voor entertainment mogen gebruiken.

De limited edition voor kids-actie bestaat uit drie delen:

  • Schokbestendige, kindvriendelijke oranje cover met uitklapbare steun van 26 euro
  • Voucher voor 3 maanden Squla van 35 euro
  • Galaxy Tab A (2019, 10.1”) 32GB WiFi Black van 209 euro

De Samsung Kids Galaxy Tab A met speciale Squla-bundel is vanaf september verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 229 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten