Interessant:

LG met zelfreinigende draadloze oordoppen

nieuws 30 juni 2020 om 10:48

LG komt met een vijftal audio-accessoires op de markt, bestaande uit 2 draadloze oordopsets en 3 outdoor speakers. Meest opvallend is dat n van de draadloze oordoppen middels UV-licht tijdens het opladen gereinigd wordt.

TONE Free draadloze oordoppen

LG komt met twee nieuwe draadloze oordopjes, de HBS-FN6 (149 euro) en HBS-FN4 (99 euro). Het geluid van deze oordoppen is geoptimaliseerd dankzij de technologie van Meridian Audio. Dankzij deze technologie zijn de earbuds voorzien van een realistisch en heldere geluidskwaliteit. Ook hebben de oordoppen een viertal verschillende geluidspresets die zorgen voor een fijne luisterervaring. De LG TONE Free eardbuds hebben een batterijduur van zes uur, maar het HBS-FN6 model is een uitzondering op de regel. Dit model wordt bovendien geleverd met de innovatieve LG UVnano oplaadcase die de earbuds binnen vijf minuten oplaadt en tegelijkertijd bacterin verwijdert met behulp van UV-licht.

LGHBS-FN6
LGHBS-FN6

Naast een goede geluidskwaliteit en luisterervaring, heeft de LG TONE Free een ergonomisch ontwerp met een comfortabele pasvorm. De waterbestendige earbuds sluiten feilloos aan op het oor, waardoor ze stevig blijven zitten. Met spraakopdrachten, via de Voice Command functie, of door op te earbuds te tikken is de LG TONE Free makkelijk te bedienen, zonder ook maar een telefoon aan te raken. De Noise Isolation feature in combinatie met het ontwerp van de oordoppen verminderen ruis, waardoor je kan genieten van je eigen muziek zonder afleiding van de buitenwereld.

XBOOM bluetooth speakers

LG komt daarnaast met 3 draagbare Bluetooth speakers, namelijk de LG GO PL7 (199 euro), PL5 (149 euro) en PL2 (59 euro). De GO-serie heeft een krachtig geluid, aansprekend ontwerp en verbeterd gebruiksgemak. De compacte speakers hebben een batterijduur tot maar liefst 24 uur, ingebouwde lichteffecten op de maat van de muziek (PL7 en PL5) en een ingebouwde powerbank (PL7).

LG GO PL7
LG GO PL7

Alle GO PL draadloze Bluetooth speakers zijn verder voorzien van de bekende Meridian geluidstechnologie, waardoor zij een diepe bass en heldere geluidskwaliteit hebben. De Dual Action Bass functie (PL5 en PL7) zorgt voor een extra krachtige voelbare bass. Tot slot zijn alle modellen van de GO-serie waterdicht en handsfree te gebruiken met spraakopdrachten. Kortom: de LG XBOOM GO PL speakers voorzien in de tuin, op het strand en zelfs op vakantie langdurig van muziek en een goede sfeer.

portablegear.nl