Interessant:

Samsungs Galaxy Tab S6 Lite nu te koop

nieuws 1 mei 2020 om 12:19

Vandaag start Samsung met de verkoop van de gloednieuwe Galaxy Tab S6 Lite, volgens Samsung de ideale tablet voor werk, studie en ontspanning. De 10,4-inch tablet is slechts 7 millimeter dik en is verkrijgbaar in een WiFi- en 4G-uitvoering vanaf 379 euro.

“Tv kijken, video’s maken en bewerken, muziek luisteren, online shoppen… Vandaag de dag multitasken we meer dan ooit”, vertelt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Benelux. “Met de Galaxy Tab S6 Lite spelen we in op het veelzijdige en drukke leven van velen. De krachtige tablet is geschikt voor dagelijks gebruik en zware taken, zoals gamen en het bewerken van foto’s en video’s. En dankzij de slimme functies transformeer je jouw huis in een smart home. Ideaal voor je productiviteit.”

S Pen en dubbele speakers

De Galaxy Tab S6 Lite wordt geleverd met de vernieuwde S Pen. Deze tool geeft je hetzelfde verfijnde gevoel als een balpen, maar kent veel extra mogelijkheden. Zo teken en schrijf je met de S Pen van slechts 7,03 gram nauwkeuriger dan ooit. Het schrijven en schetsen verloopt vloeiend. Dankzij de handschriftherkenning zet je notities zo om in tekstbestanden. Ook kun je met de S Pen snel vertalen, notities eenvoudig opslaan als JPEG’s of PDF’s en in Samsung Notes tot wel 300% inzoomen. Daarnaast is de Galaxy Tab S6 Lite is voorzien van Samsungs nieuwste Galaxy interface: ONE UI. Daarmee wissel je eenvoudig tussen verschillende toepassingen en wordt multitasken zonder moeite je tweede natuur. Dubbele luidsprekers zorgen tot slot voor een fraai ruimtelijk geluid.

Extra genieten van Spotify, Netflix en YouTube

Bij aanschaf van de Galax Tab S6 Lite krijg je de eerste vier maanden YouTube Premium cadeau. Verder is voor Netflix-fans de interface speciaal geoptimaliseerd. Tot slot is Spotify volledig geintegreerd, hiermee zoek je met de Galaxy Tab S6 Lite in een handomdraai je favoriete nummers en podcasts op.

Vanaf vandaag verkrijgbaar

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite is vanaf vandaag verkrijgbaar in de kleuren grijs (Oxford Gray) en blauw (Angora Blue). De WiFi-variant is verkrijgbaar voor een verkoopprijs vanaf 379 euro, de 4G-variant is verkrijgbaar voor een verkoopprijs vanaf 439 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten