Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 10
Opslag MB
Scherm10,4" (224 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy S6 Lite - WiFi 1 Foto Samsung Galaxy S6 Lite - WiFi 2 Foto Samsung Galaxy S6 Lite - WiFi 3 Foto Samsung Galaxy S6 Lite - WiFi 4 Foto Samsung Galaxy S6 Lite - WiFi 5 Foto Samsung Galaxy S6 Lite - WiFi 6

Inleiding

De Samsungs Galaxy Tab S6 Lite is sinds mei 2020 in Nederland te koop. De 10,4-inch tablet is slechts 7 millimeter dik en is verkrijgbaar in een WiFi- en 4G-uitvoering. De Galaxy Tab S6 Lite wordt geleverd met de vernieuwde S Pen. Deze tool geeft je hetzelfde verfijnde gevoel als een balpen, maar kent veel extra mogelijkheden. Zo teken en schrijf je met de S Pen van slechts 7,03 gram nauwkeuriger dan ooit. Het schrijven en schetsen verloopt vloeiend. Dankzij de handschriftherkenning zet je notities zo om in tekstbestanden. Ook kun je met de S Pen snel vertalen, notities eenvoudig opslaan als JPEGs of PDFs en in Samsung Notes tot wel 300% inzoomen. Daarnaast is de Galaxy Tab S6 Lite is voorzien van Samsungs nieuwste Galaxy interface: ONE UI. Daarmee wissel je eenvoudig tussen verschillende toepassingen en wordt multitasken zonder moeite je tweede natuur. Dubbele luidsprekers zorgen tot slot voor een fraai ruimtelijk geluid.

Extra genieten van Spotify, Netflix en YouTube

Bij aanschaf van de Galax Tab S6 Lite krijg je de eerste vier maanden YouTube Premium cadeau. Verder is voor Netflix-fans de interface speciaal geoptimaliseerd. Tot slot is Spotify volledig geintegreerd, hiermee zoek je met de Galaxy Tab S6 Lite in een handomdraai je favoriete nummers en podcasts op.

Besturingssysteem Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 10 biedt een aantal verbeteringen en veranderingen ten opzichte van de vorige versies.Wat direct in het oog springt is het ontbreken van de terug-toets. Google kiest bij Android 10 voor navigatie middels gebaren.Als je in het donker wel eens je telefoon raadpleegt is de nieuwe Dark theme een uitkomst. Deze modus kan je in het snelmenu aanzetten en zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor een donkere achtergrond in je complete systeem.In Android 10 krijg je verder meer controle over de permissies die je een app geeft. Zo kan je bij het delen van je locatie nu instellen dat een app alleen je locatie mag gebruiken op het moment dat de app actief is.Het deelmenu, om bestanden of links met anderen te delen, is ook verbeterd n veel sneller. In Android 10 komt het deelmenu direct tevoorschijn.Als je Facebook Messenger gebruikt hebt je al een keer de zogenaamde Bubbles UI gebruikt. Het is een gemakkelijke manier om middels een zwevende ronde snelkoppeling te mutitasken. Het is een handige methode om een gesprek gaande te houden, terwijl je ondertussen met iets anders bezig bent. Google biedt deze snelkoppelingen nu standaard aan app-developers aan. Reken er dus op dat je deze manier van navigeren steeds vaker gaat zien. Google gaat de Bubbles UI gebruiken voor Hangouts en Berichten.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy Tab S6 Lite

De goedkoopste Samsung Galaxy Tab S6 Lite kost op dit moment (los) € 309,00. Kijk in het Samsung Galaxy Tab S6 Lite prijzenoverzicht voor alle actuele Samsung Galaxy Tab S6 Lite aanbiedingen. De Samsung Galaxy Tab S6 Lite is door n bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het Samsung Galaxy Tab S6 Lite testoverzicht de test

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Algemeen
ProductSamsung Galaxy S6 Lite - WiFiSamsung Galaxy S6 Lite - 4G
Aankondiging20202020
Verkoopstart20202020
Design
Kleuren

MassaNeeNee
Afmetingen244,5 x 154,3 x 7,0 mm 244,5 x 154,3 x 7,0 mm
IP codering
Accuvermogen7.040 mAh7.040 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 10Android 10
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekendOnbekend
Kloksnelheid8 core (max 2,3 GHz)8 core (max 2,3 GHz)
RAM4 GB4 GB
Opslag64 GB + microSD64 GB + microSD
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm10,4" (224 ppi)10,4" (224 ppi)
Resolutie1.200 x 2.000px1.200 x 2.000px
SchermsoortTFTTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera8,0 megapixel8,0 megapixel
Flits
Selfiecamera5,0 megapixel5,0 megapixel
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internet4G/LTE
VerbindingUSB-CUSB-C