Interessant:

Veel nieuwe Huawei en Honor producten

nieuws 24 februari 2020 om 21:20

Huawei en Honor hebben vandaag een nieuwe line-up aan producten geïntroduceerd. Bij Huawei valt de nieuwe vouwbarae Mate Xs op en bij Honor de 9X Pro. Verder komen ook de Honor View 30 Pro en drie nieuwe Huawei MateBooks en een MatePad.

Huawei Mate Xs

De Huawei Mate Xs springt het meest in het oog. De volledig nieuwe versie van de Mate X is de eerste vouwbare smartphone van Huawei in Nederland. Uniek is het Falcon Wing scharnier, waarmee de smartphone opgevouwen kan worden met het beeldscherm aan de buitenzijde. De Huawei Mate Xs zal te koop zijn voor 2.499 euro. De Mate Xs draait op een Kirin 990 5G processor, heeft een 8-inch scherm en een viervoudige camera. Door de boycot van Trump kan het toestel echter geen Google-diensten gebruiken, zoals bijvoorbeeld Maps, Youtube en de Play Store. Huawei probeert dit op te lossen met een eigen app-store, maar op dit moment is het aanbod nog niet zo groot als in de reguliere app-store.

Huawei Mate Xs
Huawei Mate Xs

Nieuwe MateBooks en een MatePad

Andere productintroducties zijn drie nieuwe MateBook laptops en een nieuwe MatePad tablet. De MateBooks worden alle aangestuurd door de 10e generatie Intel Core processoren en het Windows besturingssysteem. De MatePad Pro 5G ondersteunt 5G.

Honor 9X Pro

Dankzij de state-of-the-art 7nm Kirin 810 AI Chipset, een 48-megapixel drievoudige camera en een 6,59-inch Honor FullView Display, levert de Honor 9X Pro een verbeterde gebruikerservaring met upgrades in zowel prestaties, gaming als fotografie. De Kirin 810 AI Chipset draait op Huawei's gloednieuwe computerarchitectuur om meer geavanceerde en diverse toepassingen in AI mogelijk te maken. De processor is de op maat gemaakte Mali-G52, die Kirin Gaming+ mogelijk maakt. De Honor 9X Pro draait, in tegenstelling tot de Honor 9X,  op een afgeslankte Android versie, zonder apps van Google.De Honor 9X Pro is ook uitgerust met de Huawei Assistant, een virtuele assistent die het gebruiksgemak vergroot door het zoeken naar informatie makkelijker te maken en de toegankelijkheid van apps te vergroten. De Honor 9X Pro zal vanaf maart 2020 beschikbaar zijn met een adviesprijs van 249 euro.

Honor 9X Pro
Honor 9X Pro

Honor View 30 Pro

Ontwikkeld met 5G-technologie en uitgerust met de nieuwste Kirin 990-serie chipset, zal de Honor View 30 de eerste 5G-ervaring van Honor leveren. De View 30 Pro wordt geleverd met een SuperSensing Triple Camera die bestaat uit een 40-megapixel Sony IMX600 Main Camera, een 12-megapixel Super Wide-Angle Camera met Cine-Lens en een 8-megapixel zoomcamera. De 12-megapixel Cine-Lens wordt ook ondersteund door een op maat gemaakte 16:9 sensor voor het maken van foto's en video's van bioscoopkwaliteit. Het toestel zal als eerste beschikbaar zijn in Rusland.

Honor MagicBook 14/15

Met de Honor MagicBook 14 en Honor MagicBook 15 komen ook Honor pc's voor het eerst beschikbaar voor een wereldwijd publiek. De Honor MagicBook 14 is verkrijgbaar in Space Gray en Mystic Silver en heeft een compact, dun en lichtgewicht ontwerp. De Honor MagicBook 14 is geschikt voor jonge mensen met een druk leven en gaat tot 10 uur mee met één oplaadbeurt. De Honor MagicBook 14 is voorzien van een compacte Type-C-lader met een snellaadvermogen van 65W. Hij heeft een FullView-display met een hoge screen-to-body ratio, een krachtige core voor ultrasnelle prestaties en verbeterde graphics, en smart interconnectiviteit tussen Honor-smartphones en laptops. De Honor MagicBook-serie is uitgerust met een pop-up webcam die discreet wordt verborgen onder de cameratoets op het toetsenbord. De Honor MagicBook 14/15 (256GB) zal vanaf eind maart beschikbaar met een adviesprijs van 599 euro.

Honor MagicBook en Magic Earbuds
Honor MagicBook en Magic Earbuds

Nieuwe banden Honor MagicWatch 2

Honor introduceert vandaag ook de EasyFit Serie horlogebanden, exclusief gemaakt voor de Honor MagicWatch 2, die verkrijgbaar zal zijn in twee maten: 46mm en 42mm. Met acht nieuwe kleuren en verschillende bandmaterialen om uit te kiezen, waaronder fluorelastomeer (een milieuvriendelijk hypoallergeen materiaal) en hoogwaardig Italiaans leer, kun je je horloge aanpassen op basis van de gelegenheid en je outfit van de dag. Er zijn zes kleuren beschikbaar voor de fluorelastomeer, waaronder Daylight Yellow, Olive Green, Reef Blue, Sky Blue, Lilac Purple en Camellia Pink. Voor de lederen band zijn twee kleuren beschikbaar: Wonderland Green en Wizard Purple. De EasyFit Serie banden zijn vanaf april wereldwijd verkrijgbaar met een adviesprijs van 36 euro.

Honor Magic Earbuds

De Honor Magic Earbuds zijn draadloze oordopjes voor fitnessfans die de Hybrid Active Noise Cancelling Technology combineren met een stevige pasvorm die elke training kan doorstaan. De ingebouwde drievoudige microfoons hebben een adaptieve ruis onderdrukkende technologie die een uitstekende gesprekskwaliteit oplevert. Bovendien zijn de Honor Magic Earbuds uitgerust met een 10 mm driver unit om uitzonderlijke baskwaliteit te bieden aan muziekliefhebbers. De Honor Magic Earbuds zijn verkrijgbaar in Pearl White en Robin Egg Blue, en zullen vanaf april 2020 wereldwijd verkrijgbaar zijn met een adviesprijs van 129 euro

portablegear.nl