Interessant:

Huawei Mate 30 Pro te koop

nieuws 21 februari 2020 om 17:08

De Huawei Mate 30 Pro, het eerste Huawei-toestel zonder volledige Android-ondersteuning, is vanaf vandaag in beperkte oplage exclusief verkrijgbaar bij MediaMarkt Arena in Amsterdam.

Geen volledige Android

Belangrijk om te realiseren is dat de Huawei Mate 30 Pro, die vorig jaar werd geintroduceerd, geen volledige Android versie heeft, omdat er geen diensten van Google op de telefoon mogen draaien van de Amerikaanse overheid. Bekende en veel gebruikte apps als Gmail, Maps en YouTube ontbreken daardoor. Deze diensten zijn wel weer te bereiken via een browser, dus helemaal zonder zit je niet. Toegang tot de Play Store is ook niet aanwezig. In plaats daarvan kan je apps downloaden in de Huawei AppGallery. Een aantal bekende apps is al verkrijgbaar in de AppGallery, denk aan OV9292, TikTok en Microsoft Office. Een groot aantal bekende apps ontbreekt echter. Denk aan WhatsApp. Facebook, ABN, Rabobank en ING.

Fraai en krachtig toestel

De Huawei Mate 30 Pro heeft een randloos Huawei Horizon-scherm (6,53 inch) dat in een hoek van 88 graden buigt. Om het naadloze design kracht bij te zetten, zijn de fysieke geluidsknoppen ingeruild voor een Side-touch functie. Daarmee kan de geluidssterkte zowel links als rechts op de schermrand geregeld worden - ideaal voor linkshandigen. Een simpele dubbele aanraking op de schermrand activeert de functie. Het toestel draait op de nieuwe Kirin 990 System-on-a-Chip (SoC) met veel rekenkracht en indrukwekkende energie-efficiŽntie. De 4500 mAh batterij kan je met 40 Watt opladen.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro

Cine Camera met Ultra Slow Motion (tot 7620 fps)

De ďHaloĒ-ring omringt de Leica quad-camera die bestaat uit een 40-megapixel breedhoeklens, een 40-megapixel SuperSensing-camera, een 8-megapixel telelens en een 3D camera met dieptesensor voor de perfecte portretten. De camera samenstelling zorgt voor fotoís en videoís van uitstekende kwaliteit. Dat bevestigt ook DxOMark: met 132 punten scoorde de Huawei Mate 30 Pro de hoogste punten tot nu toe in de beeldkwaliteits-vergelijkingen van deze cameravergelijker.

Exclusief in MediaMarkt Arena

De Huawei Mate 30 Pro is exclusief verkrijgbaar in MediaMarkt Arena. Je kan er terecht vanaf vandaag, vrijdag 21 februari. Huawei adviseert aan om eerst de productpagina te bezoeken om meer informatie te krijgen over het toestel, dat draait op Huawei Mobile Services. Daarnaast word je geadviseerd om zich te oriŽnteren op de Community pagina op de website van Huawei, waar veel tips & tricks staan om de Mate 30 Pro te voorzien van alle favoriete apps.

Prijs

De adviesprijs is 1099 Euro en het toestel is beschikbaar in de kleur Space Silver. Tot en met 20 maart geldt een promotie aanbieding van 999 euro, waarbij de consument een flip-cover en Huawei SuperCharge Wireless Charger (samen ter waarde van 95 euro) kado krijgt.

portablegear.nl