Interessant:

Drie camera's voor minder dan 100 euro bij Alcatel

nieuws 7 januari 2020 om 10:23

TCL Communication, moederbedrijf van Alcatel, introduceert op de CES in Las Vegas drie nieuwe toestellen. De Alcatel 1S biedt zelfs een drievoudige cameramodule voor 99 euro. Verder komt Alcatel met een de 3L met een groot scherm en de zeer aantrekkelijk geprijsde Alcatel 1B.

“Tijdens CES 2020 onthullen we onze Alcatel-productlijn voor het eerste halfjaar van 2020: toestellen die gebruikers ondersteunen bij hun snelle, hedendaagse levensstijl”, zegt Peter Lee, General Manager Global Sales en Marketing bij TCL Communication. “Onze nieuwste smartphones zijn gemaakt voor mensen die fundamenteel goede en betaalbare technologie willen ervaren, zonder in te leveren op stijl.”

Alcatel 1S

De Alcatel 1S beschikt over een drievoudige camera met 13-, 5- en 2-megapixels en zorgt daarmee voor fraaie foto's. Dankzij de inzet van AI beschikt de 13-megapixelcamera over 22 soorten scènedetectie en worden de camera-instellingen automatisch geoptimaliseerd. De 5-megapixelcamera met bokeh is uitgerust met portretmodus. Dit vervaagt de achtergrond van de foto, zodat de focus op het onderwerp van de foto komt te liggen. Voor het vastleggen van planten, dieren en insecten beschikt de smartphone over een 2-megapixelmacrocamera die zorgt dat er geen enkel detail verloren gaat. Dankzij de Octa-core-processor en de krachtige batterij is de Alcatel 1S geschikt voor het urenlang streamen van muziek en HD-video’s, en voor het spelen van games. Het grote 6,22-inch HD+ scherm zorgt voor een fantastische schermervaring. De Alcatel 1S is in Nederland verkrijgbaar vanaf het eerste kwartaal van 2020. Adviesprijs vanaf 99 euro, in de kleuren Agate Green en Power Gray.

Alcatel 1S
Alcatel 1S

Alcatel 3L

Dankzij de drievoudige camera van de Alcatel 3L hoeft men bij een betaalbare telefoon niet langer in te boeten aan beeldprestaties. De 48-megapixel-AI-hoofdsensor kan zelfs bij weinig licht video’s en foto’s in hoge resolutie maken. De ingebouwde 4-in-1 grote-pixeltechnologie combineert vier pixels in een groter 1,6 μm 12-megapixelbeeld om de lichtgevoeligheid te vergroten. Ook maakt de camera gebruik van AI-algoritmen om automatisch tot 22 verschillende scènes te identificeren, waardoor het beeld wordt geoptimaliseerd. Bovendien is de 5-megapixelcamera uitgerust met een groothoeklens van 115 graden, waardoor gebruikers zoveel mogelijk van de scène kunnen vastleggen. De 2-megapixelmacrolens aan de achterzijde maakt zeer gedetailleerde close-upfoto’s mogelijk. De 8-megapixelcamera aan de voorzijde is uitgevoerd met een lcd-flitser voor foto’s van de hoogste kwaliteit.

Alcatel 3L
Alcatel 3L

De Alcatel 3L heeft een groot 6,22-inch HD+ scherm. De 19:9-beeldverhouding biedt een fijne schermervaring, terwijl de smartphone comfortabel in de broekzak past. Dankzij de uiterst efficiënte Octa-core-processor, 4 GB RAM en 64 GB ingebouwde opslagruimte kan de smartphone de meest veeleisende content met gemak verwerken. Hierdoor ben je in staat om zonder onderbrekingen HD-video’s te streamen, foto’s te maken en games te spelen. Dankzij de krachtige batterij kan de smartphone makkelijk de gehele dag worden gebruikt.

De Alcatel 3L is in Nederland verkrijgbaar vanaf het eerste kwartaal van 2020. Adviesprijs vanaf 139 euro, in de kleuren Chameleon Blue en Dark Chrome.

Alcatel 1B

De 5,5-inch HD+ Alcatel 1B biedt een geoptimaliseerde gebruikservaring met Android 10 (Go-editie), een quad-core-processor en tot wel 2 GB RAM, resulterend in twee keer zoveel opslagruimte. De apps zorgen voor verbeterde prestaties en daarnaast bevat de Alcatel 1B ingebouwde mobiele beveiliging. Dankzij de grote 3000-mAh-batterij kunnen gebruikers het toestel makkelijk de gehele dag gebruiken, zonder tussentijds extra te hoeven opladen. De speciale Google Assistant-button is in de smartphone ingebouwd en maakt het nog makkelijker om snel toegang te krijgen tot veel taken die eenvoudig kunnen worden geactiveerd met een enkele klik of spraakbesturing. De Alcatel 1B is in Nederland verkrijgbaar vanaf het eerste kwartaal van 2020. Adviesprijs vanaf 79 euro, in de kleuren Prime Black en Pine Green.

Alcatel 1B
Alcatel 1B

portablegear.nl