Interessant:

FitSpark en race-pace naar Vantage V en M

nieuws 6 januari 2020 om 16:14

Polar heeft een firmware -update uitgebracht die diverse nieuwe functies toevoegt aan de Polar Vantage V en M multisporthorloges. De Firmware-update 5.0.10 brengt de FitSpark- en race pace-functionaliteit naar de Vantage V en M, evenals compatibiliteit met Strava Live Segments voor de Vantage V.

FitSpark persoonlijke trainingsbegeleiding

FitSpark trainingsbegeleiding biedt gebruikers van de Polar Vantage V en M dagelijkse, persoonlijke kant-en-klare workouts die zijn afgestemd op je meest recente fitheidsniveau, herstel en trainingsgeschiedenis. Dankzij de duidelijke instructies en begeleiding train je met de juiste techniek en zonder risico op overbelasting.

Race pace

De race pace-functie stelt je in staat om te trainen op een constante snelheid en een bepaalde streeftijd te behalen op een specifieke afstand. De Vantage V of M vertelt je tijdens je run of fietstocht of je voor of achter ligt op schema en wat de vereiste constante snelheid is om je streeftijd te halen. Race pace kan worden ingesteld op het horloge zelf of in de Flow-applicatie.

Polar Vantage V
Polar Vantage V

Strava Live Segments

Met Strava Live Segments kan je als gebruiker van de Polar Vantage V tijdens runs of fietstochten op vooraf gedefinieerde stukken live prestaties tracken en vergelijken met Strava's KOM/QOM (king / queen of mountain) of persoonlijke records. Na het linken en synchroniseren van je Polar Flow- en Strava-accounts, geeft de Vantage V een notificatie wanneer er een segment in de buurt is. Om Strava Live Segments te gebruiken op de Vantage V moeten gebruikers beschikken over het Strava Summit analysepakket.

Hoe te installeren?

Je kan de firmware-update 5.0.10 op je horloge installeren via de Polar Flow mobiele app of FlowSync desktopapplicatie. De Polar Vantage M en V zijn in de tweede helft van 2018 ge´ntroduceerd. De afgelopen maanden verschenen er regelmatig updates voor de horloges.

portablegear.nl