Interessant:

Nieuwe Diesel smartwatch: On Fadelite

nieuws 7 januari 2020 om 10:49

Diesel, onderdeel van de Fossil Group, introduceert op de CES een nieuw horloge met een transparante band, de On Fadelite. De On Fadelite is de derde smartwatch van Diesel.

Stoer, deels transparant design

Als modemerk moet Diesel het hebben van het design. De On Fadelite heeft een kenmerkend stoer Diesel design en is verkrijgbaar in 4 kleuren, rood, zwart, blauw en transparant. Ook de niet transparante modellen hebben een deels transparant design. De kleuren lijken te vervagen, vandaar de naam. Bijzonder is de transparante band, die volgens Diesel van ademend materiaal is gemaakt.

Voor mannen en vrouwen

De Diesel On Fadelite is ontworpen om zowel door mannen als door vrouwen gedragen te worden. De klok heeft een afmeting van 43 mm, wat dus een slag kleiner is dan de reguliere 46 mm mannenmaat. Qua hard- en software draait de On Fadelite op techniek van de afgelopen jaren. Het horloge heeft een Snapdragon Wear 3100 processor in combinatie met Wear OS van Google. De rest van de specificaties is wat karig, met 512 MB RAM en 4 GB opslagcapaciteit.

Diesel On Fadelite - Transparant
Diesel On Fadelite - Transparant

Standaard features

Verder kan je rekenen op GPS, een hartslagsensor en NFC voor Google Pay. De On Fadelite heeft helaas geen speaker. Muziek afspelen of handsfree bellen is daardoor helaas niet mogelijk. Standaard zijn Spotify, een weer-app, Google Assistant, Google Fit, Google Pay, GPS Tracking, hart- / snelheidsmeter, Swim Proof, Aanpasbare Watch Faces, Smartphone Notificaties, Activity Tracking, Rapid Charging en Control Your Music geinstalleerd.

 

 

Het horloge kost 279 euro en is in maart 2020 verkrijgbaar.

portablegear.nl