Interessant:

Samsung met Galaxy S10 Lite en Note10 Lite

nieuws 6 januari 2020 om 10:16

Aan de vooravond van de CES 2020 in Las Vegas kondigt Samsung de Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite aan. De toestellen bouwen voort op de succesvolle Note en Galaxy S modellen, maar hebben iets minder uitgebreide specificaties, maar dan ook een lagere prijs.

“De Galaxy S en Galaxy Note spelen wereldwijd in op de eisen en wensen van mensen over de hele wereld,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Al die tijd houden we de industrie wakker met baanbrekende innovaties die deze smartphones kenmerken. Van prestaties en power tot slimme services en mogelijkheden – de Galaxy S en Note staan symbool voor ons streven om altijd voorop te lopen. Met de Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite maken we al die premium innovaties voor iedereen beschikbaar.”

Galaxy S10 Lite

De Galaxy S10 Lite bevat een main Wide-angle camera en Ultra Wide en Macro camera's en combineert die met de nieuwe Super Steady OIS. De Super Steady mode verzekert je ook bij de opname van spectaculaire activiteiten van stabiel beeld. De Ultra Wide camera heeft een 123-graden angle lens. Dit staat gelijk aan de kijkhoek van het menselijk oog.

Samsung Galaxy S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite

Galaxy Note10 Lite

Met de signature S Pen van de Galaxy Note10 Lite verbeter je je productiviteit op eenvoudige wijze. Met de S Pen navigeer je door een presentatie, beheer je videocontent of maak je foto's. De functie Air Command geeft je snel en gemakkelijk toegang tot de S Pen-functies die je het meest gebruikt, terwijl Text Export je handgemaakte aantekeningen 1-op-1 overzet naar tekst, zodat het klaar is om te editen en te delen. Met Samsung Notes maak je ook onderweg sneller en eenvoudiger aantekeningen. Dankzij Bluetooth Low-Energy (BLE) gaat alles snel en efficiënt.

Samsung Galaxy Note10 Lite
Samsung Galaxy Note10 Lite

Galaxy-essentials

Zowel de Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite geven je toegang tot de Galaxy-essentials:

  • Ononderbroken scherm: De Galaxy S10 Lite beschikt over Super AMOLED Plus en de Galaxy Note10 Lite over het Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O display. Door de royale schermgrootte van 6,7 inch ga je volledig op in je favoriete multimedia.
  • Grotere en langer meegaande batterij: De Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite hebben een grote 4.500 mAh batterij die lang mee gaat. Opladen gaat bovendien supersnel.
  • Services en veiligheid: De Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite worden geleverd met Samsungs ecosysteem van intelligente apps en services, zoals Bixby (Vision, Lens Mode, Routines) en Samsung Health. De Galaxy S10 Lite en Note10 Lite zijn beschermd met het veiligheidsplatform Samsung Knox.

Verkrijgbaarheid

De Galaxy S10 Lite is vanaf januari verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf 649 euro in de kleuren Prism White, Prism Black en Prism Blue. De Galaxy Note10 Lite is vanaf januari verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf 599 euro in de kleuren Aura Glow en Aura Black.

portablegear.nl