Interessant:

Samsung Galaxy Fold ook in Nederland

nieuws 18 december 2019 om 14:35

Samsung introduceert de Galaxy Fold in Nederland. Met zijn opvouwbare 7,3 inch Infinity Flex Display levert de Galaxy Fold een geheel nieuwe gebruikerservaring. Is het toestel dichtgeklapt, dan heb je ook via het coverdisplay direct toegang tot je belangrijkste functies. Klap je de smartphone open, dan multitask je supersimpel door meerdere apps tegelijkertijd.

“Met de Galaxy Fold verleggen we de grenzen van het traditionele smartphonedesign, waardoor we een compleet nieuwe gebruikservaring creëren,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De baanbrekende mobiele technologie geeft mensen de kans zelf nieuwe grenzen op te zoeken. De Galaxy Fold biedt het grootste smartphonescherm ooit zonder ook maar enige concessie te doen aan draagbaarheid.”

Geheel nieuwe gebruikerservaring

De Galaxy Fold combineert de populairste smartphone- en tabletfeatures. Zo ontstaat een nieuw soort device. Het toestel heeft twee schermen: een coverscherm van 4,6-inch en het 7,3-inch Infinity Flex Display dat zich opent wanneer je de Galaxy Fold uitvouwt. Ook als het toestel gesloten is kun je snel een video maken, waarna je de Fold opent om het resultaat op het grote scherm te bekijken. Dankzij App Continuity gaat de video naadloos over van het coverdisplay naar het hoofdscherm. Verder open je met Multi-Active Window meerdere apps tegelijkertijd om zo effectief te multitasken. De Fold heeft 12 GB RAM en 512 GB opslaggeheugen. Het toestel draait op een 64-bit octacore processor met een maximale kloksnelheid van 2,84 GHz.

Samsung Galaxy Fold - Opengevouwen
Samsung Galaxy Fold - Opengevouwen

6 camera's in totaal

Het maakt niet uit op welke manier je het apparaat vasthoudt of ontvouwt, altijd staat één van de zes lenzen klaar om het moment vast te leggen. Galaxy Fold heeft drie lenzen aan de achterkant, twee aan de binnenkant en één op de cover. Het is bovendien mogelijk andere apps te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een videogesprek met je collega's.

Verkrijgbaarheid

De Samsung Galaxy Fold is in de kleur Cosmos Black vanaf 20 december te bestellen voor een verkoopadviesprijs van iets meer dan 2.000 euro. Je ontvangt bij aankoop van een Galaxy Fold gratis Galaxy Buds ter waarde van 150 euro en een Aramid Fiber Slim Cover. Pre-orders worden vanaf 10 januari 2020 geleverd.

portablegear.nl