Interessant:

LG G8X ThinQ met dubbel scherm verkrijgbaar

nieuws 7 november 2019 om 13:12

Vanaf 14 november is de LG Dual Screen G8X ThinQ verkrijgbaar, de nieuwste G-serie smartphone met dubbel scherm. Met een adviesprijs van 949 krijg je twee schermen, en daarmee een geheel nieuwe manier van multitasking, sociale interactie en het maken van content.

Slim concept

De LG Dual Screen G8X ThinQ is een combinatie van een smartphone en een los dual screen. Die laatstgenoemde koppel je gemakkelijk los en vast aan de smartphone zodat je twee schermen tegelijkertijd kunt gebruiken. Het Dual Screen wordt aangesloten via een USB die strak aansluit, waardoor het design er slank uitziet. De smartphone en het tweede scherm zijn gemakkelijk los te kopellen en het in- en uitklikken van de telefoon gaat zo makkelijk als een muisklik. Middels dit concept heb je 2 schermen tot je beschikking op de momenten dat je dat wilt voor een aantrekkelijk bedrag.

In elke hoek te kantelen

Het Dual Screen zelf kan dankzij de zogenaamde freestop-scharnier in elke hoek gekanteld en vastgezet worden. De stand-modus is handig voor wanneer de Dual Screen telefoon als laptop wordt gebruikt, maar ook een 360-graden flip is mogelijk. Het extra display biedt een nieuw niveau van on-the-go multitasking. Gebruikers kunnen zo eenvoudig en efficiŽnt twee schermen tegelijkertijd gebruiken, waardoor mobiel multitasken echt mogelijk wordt.

LG G8X ThinQ
LG G8X ThinQ

Toetsenbord of gamepad

De Dual Screen kan transformeren naar een virtueel toetsenbord en een gamepad. De LG Game Pad is ideaal voor gamers. Terwijl het spel zich afspeelt op het 6,4-inch scherm wordt het tweede scherm gebruikt als gamepad. Alle spellen die Bluetooth-controllers ondersteunen kunnen worden gespeeld. Dankzij het LG Smart Keyboard verandert het†LG Dual Screen G8X ThinQ in een mini-laptop. Het onderste scherm wordt een virtueel toetsenbord met een volledig scherm, waardoor het gemakkelijker wordt om e-mails te schrijven, tekst te bewerken of op het web te zoeken.

Indrukwekkend camerakwaliteit

De selfiecamera heeft een indrukwekkende 32-megapixel resolutie. De dubbele cameraís aan de achterkant hebben innovatieve foto- en videofeatures. Voor opnames is de†LG Dual Screen G8X ThinQ voorzien van een microfoon die automatisch inschakelt bij het opnemen van videoís en geluid in detail opneemt.

Beschikbaarheid LG Dual Screen G8X ThinQ

De LG Dual Screen G8XThinQ is vanaf 14 november beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 949 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten