Interessant:

OnePlus 7T Pro McLaren-editie

nieuws 4 november 2019 om 15:42

De OnePlus 7T Pro McLaren-editie, een speciale uitvoering van de OnePlus 7T Pro, is vanaf 8 november verkrijgbaar in Nederland. Het toestel is vrijwel identiek aan de OnePlus 7T Pro, maar voorzien van een bijzonder design en 4 GB extra RAM.

Uitstekende hardware

De OnePlus 7T Pro McLaren-editie heeft een geheugen van 12 GB, draait op een Qualcomm Snapdragon 855 Plus en is het snelste toestel dat OnePlus ooit ontworpen heeft. Met een 90Hz QHD+ Fluid-scherm, een drievoudige camera, Warp Charge 30T en 256 GB UFS 3.0 opslag is het toestel razandsnel. Qua hardware is de McLaren-editie identiek aan de OnePlus 7T Pro, met uitzondering van de hoeveelheid RAM: met 12 GB fors meer dan de 8 GB op de 7T Pro. Dankzij Warp Charge 30T is het mogelijk om je telefoon in een halfuur voldoende op te laden om de dag door te komen – volledig opladen duurt een uur.

Gebaseerd op iconische auto's

“De OnePlus 7T Pro McLaren-editie is gebaseerd op de iconische auto’s uit het McLaren-portfolio. Net als deze supercars is het toestel uitgerust met toonaangevende technologie, zoals het 6,67 inch grote 90Hz-scherm met een QHD+-resolutie van 3120 x 1440p. Het vloeiende display heeft een verversingssnelheid van negentig keer per seconde, met een geweldige kijkervaring als gevolg.” aldus OnePlus in een persbericht. De OnePlus 7T Pro McLaren-editie is geďnspireerd op het supercomposiet dat ook terugkomt in de McLaren Speedtail, waarbij het kenmerkende houtpatroon de achterkant siert. De textuur verandert afhankelijk van de kijkhoek en het omgevingslicht.

OnePlus 7T Pro McLaren
OnePlus 7T Pro McLaren

15 procent sneller dan OnePlus 7

De grafische prestaties van de krachtige Qualcomm Snapdragon 855 Plus-processor zijn vijftien procent sneller dan die van zijn voorganger. Onder de motorkap verbergt de smartphone 12 GB RAM, waardoor het laden van apps en multi-tasken snel en moeiteloos gaan. Het toestel is bovendien uitgerust met 256 GB UFS 3.0 opslaggeheugen met een lees- en schrijfsnelheid die vergelijkbaar is met de SSD van een computer.

Prijs en beschikbaarheid

De limited edition OnePlus 7T Pro McLaren-editie is beschikbaar vanaf 5 november verkrijgbaar voor een adviesprijs van 859 euro, 100 euro meer dan de OnePlus 7T Pro.

portablegear.nl