Interessant:

Samsung Galaxy Watch Active2 verkrijgbaar

nieuws 20 september 2019 om 11:57

De Galaxy Watch Active2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkels. De Watch Active2 is een stijlvolle smartwatch, waarmee je je slaapgewoontes analyseert, je stresslevels in de gaten houdt maar ook je dagelijkse taken efficiŽnt mee indeelt.

ďWe hebben een toestel ontwikkeld waarmee we gebruiksgemak voor elk type gebruiker hebben geoptimaliseerd. Met de Galaxy Watch Active2 kunnen zij controle houden over hun gezondheid en welzijn, waar en wanneer dan ook. Daarbij is gebruik gemaakt van het ecosysteem van de Samsung Galaxy om eenvoudig te switchen tussen toestellen en makkelijk verbinding te maken,Ē aldus Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland.

Samsung Galaxy Watch Active 2
Samsung Galaxy Watch Active 2

ĒHet nieuwe ontwerp van de Galaxy Watch Active2 is bedoeld als een mooie en persoonlijke toevoeging op het leven van iedere gebruiker. De smartwatch wordt geleverd in twee verschillende stijlen en maten. Het draaiende aanraakscherm draait zowel met de klok mee als tegen de klok in, zodat je eenvoudig je favoriete apps kunt selecteren. Een van die apps is de Galaxy Wearable-app die je smartwatch de mogelijkheid geeft zich aan te passen aan je outfit. Daarnaast dient de Galaxy Watch Active2 als gids die kan helpen met positieve levensstijl keuzes maken in je dieet, lichaamsbeweging, geestelijke gezondheid, slaap en nog meer. Zo worden er zeven trainingen automatisch geactiveerd: hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen, de roeimachine, de elliptische machine en dynamische trainingen. Ook helpt het je om real time stressniveaus bij te houden via Samsung Health, de populaire gezondheids- en welzijnsapp1 en helpen de verbeterde slaapanalyse algoritmen mee aan gezonde slaappatronen.Ē schrijft Samsung in het introductiepersbericht.

Beschikbaarheid en adviesprijs

De Galaxy Watch Active2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in een aluminium en roestvrijstalen uitvoering. De smartwatch is verkrijgbaar in vier modellen: zowel de aluminium versies en de roestvrijstalen versies zijn beschikbaar vanaf 299 euro.

portablegear.nl