Interessant:

Veel nieuwe Nokia telefoons op IFA 2019

nieuws 6 september 2019 om 16:01

Nokia pakt traditioneel flink uit op de IFA. Dit jaar komen de Finnen met 2 nieuwe smartphones, de Nokia 6.2 en Nokia 7.2, en drie featurephones, de Nokia 110, de Nokia 800 Tough en de Nokia 2720 Flip.

Nokia 7.2

De Nokia 7.2 heeft een krachtige 48-megapixel triple camera met Quad Pixel-technologie en ZEISS Optics. De Nokia 7.2 brengt voor het eerst geïntegreerde pro-bekeh-stijlen op DSLR-niveau naar een smartphone. Dankzij de unieke bokeh-stijlen, die beschikbaar zijn in de portretmodus van het toestel, bootst de Nokia 7.2 de werkwijze van ZEISS-lenzen na, waarmee deze lenzen hun unieke hoge visuele impact en kenmerkende waas waarmaken. Zo kan het toestel prachtige foto’s met uitzonderlijke beeldkwaliteit aanbieden op elk moment van de dag.

Nokia 7.2
Nokia 7.2

Nokia 6.2

Als eerste serie 6 smartphone met een triple camera en PureDisplay-technologie, biedt de Nokia 6.2 fraaie foto's voor een aantrekkelijke prijs. De Nokia 6.2 voegt always-on HDR toe aan een nieuw smartphonesegment en is daarnaast uitgerust met PureDisplay-technologie die wordt aangedreven door een speciale visuele processor die tot een miljard kleurtinten levert. Dankzij een combinatie van AI-functies en een krachtige triple sensorcamera kan je met de Nokia 6.2 gedetailleerde foto's, bokeh-portretten en brede groothoekfoto's maken die je beeld meer diepte geven.

Nokia 6.2
Nokia 6.2

Nokia 800 Tough

De Nokia 800 Tough is de meest robuuste Nokia smartphone ooit. De Nokia 800 Tough is water- en stofdicht, is beschermd tegen valschade en is ontworpen om extreme temperaturen te doorstaan. Daardoor is hij een ideale metgezel voor veeleisende werkplekken of avontuurlijke reizen. Verder is de Nokia 800 Tough ook voorzien van Google Assistant, WhatsApp, Facebook en 4G-connectiviteit.

Nokia 800 Tough
Nokia 800 Tough

Nokia 2720 Flip

De Nokia 2720 Flip is een klassieke flip telefoon die opnieuw is uitgedacht voor de hedendaagse gebruiker. De Nokia 2720 Flip heeft het bekende flipphone ontwerp dat een combinatie biedt van eenvoud en betrouwbaarheid in een duurzaam apparaat. Daarnaast is de Nokia 2720 Flip voorzien van moderne functies zoals WhatsApp en Facebook om ervoor te zorgen dat je connected bent met wat voor jou belangrijk is. En met de Google Assistant zijn er steeds meer mogelijkheden met je stem, op slechts één drukknop afstand van de gebruiker. “De Nokia 2720 Flip wordt ook geleverd met een noodknop en ICE-informatiemenu in geval van noodsituaties. Daarmee is het de perfecte telefoon voor je geliefden. De Nokia 2720 Flip is niet alleen een ideale metgezel voor een digitale detox, maar kan ook de perfecte telefoon zijn om je geliefden met toegankelijkheidsbehoeften geconnecteerd te houden.” aldus Nokia.

Nokia 2720 Flip
Nokia 2720 Flip

Nokia 110

De spotgoedkope Nokia 110 is vooral gericht op opkomende markten. Het toestel biedt eenvoudige functies als een camera, mp3-speler en FM-radio. De Nokia 110 wordt ook geleverd met je favoriete games, zoals de klassieke Snake, en een batterij waarmee je van zonsopgang tot zonsondergang kunt praten zonder opnieuw te laden. De Nokia 110 bouwt voort op de succesvolle Nokia 105-formule met meer entertainment dankzij een camera, muziek en games voor een vergelijkbare prijs.

Beschikbaarheid en prijzen

De Nokia 7.2 wordt geleverd in Cyan Green, Charcoal en Ice voor 349 euro en is eind september op de markt. De Nokia 6.2 is leverbaar vanaf oktober in Charcoal en Ice voor 249 euro. De Nokia 800 Tough komt begin oktober in Black Steel voor 119 euro. De Nokia 2720 komt weer in september in de kleuren Ocean Blue, Black en Pink voor 99 euro. De Nokia 110 kost ten slotte 25 euro en komt al half september.

portablegear.nl