Interessant:

Fossil Group met vijf nieuwe smartwatches

nieuws 6 september 2019 om 15:41

Fossil Group toont op de IFA maar liefst vijf nieuwe smartwatches van drie verschillende merken. De komende maanden kan je smartwatches van Emporio Armani, Diesel en Michael Kors verwachten.

Emporio Armani Connected Smartwatch 3

De Emporio Armani Connected Smartwatch 3 combineert innovatieve functies zoals geoptimaliseerde batterijduur, luidspreker en meer geheugen met een lichter ontwerp. Het nieuwe touchscreen, gestroomlijnd met eigentijdse materialen, wordt geleverd in een lichtgewicht zwarte aluminium behuizing met kleurrijke accenten van blauw, groen, geel, oranje en zilver die zijn afgeleid van sportieve elementen van de confectielijn. Terwijl een geheel matte zwarte versie wordt geleverd in een roestvrijstalen mono-link armband. Dankzij de toevoeging van een luidspreker kan je oproepen aannemen op het horloge. Met een eigen app kunnen zowel Android- als iPhone-gebruikers rechtstreeks vanuit hun horloge bellen en gebeld worden. Bovendien kan je praten met Google Assistent, geluidsmeldingen horen voor meldingen en muziek rechtstreeks vanaf je smartwatch afspelen. De Emporio Armani Connected smartwatch-collectie komt in oktober 2019.

Emporio Armani Connected Smartwatch 3
Emporio Armani Connected Smartwatch 3

Diesel Axial smartwatch

De Diesel Axial smartwatch heeft een robuuste afwerking en een aluminium uurwerk, waardoor het horloge een eigentijdse moderne uitstraling heeft. De Axial smartwatch met industriële look is verkrijgbaar in gunmetal, zilver en bronskleurig stainless steel, met drie horlogebandjes waaruit je kan kiezen: zwart leder, blauw denim, of gunmetal roestvrij staal. Net als bij de Emporio Armani Connected is een luidspreker nu standaard waardoor je kan bellen en gebeld kan worden en Google Assistent kan gebruiken. Fijn is ook de extended battery mode: Fossil Group heeft de gebruikservaring enorm verbeterd door vier instellingen te introduceren die de batterijduur verlengen. Zo maakt de ‘Extended battery mode’ met één oplaadbeurt het gebruik van essentiële functies doorheen meerdere dagen mogelijk.

Diesel Axial
Diesel Axial

Michael Kors Acces

Modemerk Michael Kors komt met drie nieuwe telefoons in de Access-reeks, te weten de Michael Kors Access Lexington 2, de Michael Kors Access Bradshaw 2 en de Michael Kors Access MKGO. De horloges draaien op een Qualcomm Snapdragon Wear 3100. De Lexington 2 en de Bradshaw 2 hebben net als de Diesel Axial en de Emporio Armani Connected Smartwatch 3 een geintegreerde luidspreker. Ook de vier batterij-instellingen zijn bij deze horloges weer aanwezig. De Access MKGO is een sporthorloge met GPS en hartslagmeter. Dankzij Google Fit houd je hartslag bij en kan je je activiteiten monitoren.

Michael Kors Access Bradshaw 2
Michael Kors Access Bradshaw 2

Michael Kors Access Lexington 2
Michael Kors Access Lexington 2

Michael Kors Access MKGO
Michael Kors Access MKGO

portablegear.nl